Begeleiders voor de Dijksweiden - Wilp
Zozijn

In verband met uitbreiding van de zorg en ondersteuning aan onze cliënten zijn wij als team op zoek naar nieuwe collega’s, die het een uitdaging vinden om onze cliënten te begeleiden en ze een fijne dag willen bezorgen!

De Dijksweiden is een woning op Landgoed De Lathmer in Wilp, en maakt deel uit van regio Oost Veluwe. Binnen onze woning wordt specialistische begeleiding geboden aan 10 cliënten, die naast een matige verstandelijke beperking, een complexe en bijzondere zorgvraag hebben. Veelal is er sprake van autisme, hechtingsproblematiek en psychische klachten, met veelal een disharmonisch ontwikkelingsprofiel.

Wij begeleiden de cliënten zowel groepsgerichte als individueel. De begeleiding is gericht op een zo normaal mogelijk leefklimaat. Wat kun je zelf en waar kunnen we je bij helpen? We streven daarbij naar “samen leven”; als groep of subgroep, maar ook als individu met de mogelijkheid aan te sluiten bij een (sub-)groep. We maken gebruik van (individuele) dagprogramma’s om duidelijkheid en structuur te creëren.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En sluiten we aan bij wat de samenleving al biedt. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

 Wat bieden wij?

 • Leuke, uitdagende cliënten en bevlogen collega’s
 • Een baan als specialistisch begeleider, in 1e instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast contract, inschaling in FWG 40 (€ 2701,-- max)
 • Een arbeidsduur van 60%
 • Gerichte cursussen en trainingen, zoals bijvoorbeeld de agressie-preventietraining

Wat vragen wij?

 • Je hebt een beroepsgerichte opleiding op minimaal niveau 4 en werk- of stage-ervaring met cliënten met complexe gedragsproblematieken
 • Collega’s die stevig in de schoenen staan, en die op zoek zijn naar de vraag achter het gedrag van de cliënt
 • Humor, daadkracht, reflecterend vermogen en methodisch kunnen werken vinden wij ook belangrijk!

Wat bieden wij?

 • Leuke, uitdagende cliënten en bevlogen collega’s
 • Een baan als specialistisch begeleider, in 1e instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast contract, inschaling in FWG 40 (€ 2807,-- max)
 • Een arbeidsduur van 60%
 • Gerichte cursussen en trainingen, zoals bijvoorbeeld de agressie-preventietraining

Wat moet je verder nog weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Laura Wesselink, manager: tel. 0610530633 of per email: l.wesselink@zozijn.nl 

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij eerdere werkgevers.

Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-132
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 9 De Dijkswijde Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Laura Wesselink, manager: tel. 0610530633 of per email: l.wesselink@zozijn.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Publicatiedatum 29-10-2019
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 29-10-2019
Nummer 49248
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn