Begeleiders voor het Pannenhuis - Wilp
Zozijn

Word jij een van onze nieuwe begeleiders?

Wij zoeken begeleiders voor cliënten met een intensieve begeleidingsvraag voor het Pannenhuis.

Het Pannenhuis

Het Pannenhuis bestaat uit 2 prachtig nieuwe, geschakelde woningen, met twee adressen: Melkakkerweg 16 én Melkakkerweg 18.

Deze vacature is voor Melkakkerweg 16.

Wie wonen er in Het Pannenhuis?
In Het Pannenhuis  16 wonen momenteel 10 cliënten verdeeld over 2 kleinschalige leefgroepen met een intensieve begeleidingsvraag.  Beide groepen hebben de beschikking over een eigen keuken en centrale woonkamer. Het zijn mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en bijkomende problematiek zoals een stoornis in het autistisch spectrum of ernstige hechtingsproblematiek. Deze cliënten vragen een gestructureerde omgeving, een eenduidige benadering en begeleiders die er onvoorwaardelijk voor hen zijn en stevig in hun schoenen staan.

Onze ambitie
De ambitie is om leefgroepen te ontwikkelen, waar bewoners met complexe problematieken fijn kunnen leven. De complexiteit zit ‘m vooral in de intensieve begeleidingsvraag. Als specialistisch ondersteuner moet je daarom stevig in je schoenen staan.

 

Wat neem jij mee?
We zoeken collega’s die goed kunnen reflecteren op hun eigen handelen en communicatief vaardig zijn. Daarnaast beschik je over een beroepsgerichte opleiding op minimaal niveau 4, ben je stevig en stabiel, en in staat om professioneel te handelen in spanningsvolle situaties.

Verder helpt het als je kennis en ervaring hebt in de Gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek en de lage sociaal/emotionele leeftijd van cliënten.

Wat bieden wij?

  • Leuke, uitdagende cliënten en bevlogen collega’s
  • Een baan als specialistisch begeleider, in 1e instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast contract, inschaling in FWG 40 (€ 2993,-- max)
  • De arbeidsduur is bespreekbaar
  • Gerichte cursussen en trainingen, zoals bijvoorbeeld de agressie-preventietraining

Bijzonderheden

Bij de doelgroepen waar de uitdaging het grootst is, krijgen wij dingen gedaan die voorheen onmogelijk leken. Met inhoudelijke kennis en liefdevolle aandacht proberen we iedere cliënt te begrijpen. Ben jij toe aan werk waar je elke dag leert, groeit en ontzettend veel betekent?

Solliciteer dan direct…
Je kunt via ZorgSelect reageren.

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 8 Pannenhuis 16
Postcode 7384 AN
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 18
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Raymond Nas, tel.nr. 0613465252
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 31-05-2021
Reageer voor 01-11-2021
Ingangsdatum 31-05-2021
Nummer 68574
Doorsturen Bekijk PDF