Begeleiders voor weekenddiensten - Wilp
Zozijn

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan waarbij je om het weekend werkt? Ben je bezig met de laatste loodjes van een zorggerelateerde opleiding, óf heb je al een afgeronde beroepsopleiding op niveau 4 en begin je aan een HBO opleiding Social Work? Dan is dit wellicht de ideale bijbaan, waarbij je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Op de Wilthagen (Sterrenboslaan 5) én het Smidshuis (Sterrenboslaan 4) hebben wij een vacature voor een

specialistisch ondersteuner

die om het weekend wil werken. Uiteraard kun je, als je wilt, ook extra diensten doordeweeks werken.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt elke cliënt op een manier die past bij de persoon en zijn of haar zorgvraag. Informatie daarvoor haal je onder andere uit het zorgplan. Je bent alert op signalen die cliënten geven. Je rapporteert op doelen en zorgt voor input voor bijstelling van het zorgplan.Je bent alert op veranderingen in gedrag en voert preventieve handelingen uit ter bescherming van de cliënt en zijn omgeving. Je beschikt over zelfreflecterend vermogen en je bent continue bewust van jouw handelen en het effect daarvan op de cliënten. Je werkt hierbij samen met je collega’s (specialistisch- en coördinerend ondersteuners) en met medewerkers uit de dienst Zorg Advies en Behandeling. Ook onderhoud je de contacten met de ouders/verwanten van de cliënten.

 

Dit zijn wij

Wilthagen Hier wonen (jong)volwassenen die naast hun lichte tot matige verstandelijke beperking ook een bijkomende intensieve ondersteuningsvraag hebben. De leeftijd varieert van 25-52 jaar. Alle cliënten functioneren op een sociaal emotioneel niveau van 2 – 4 jaar. Iedereen kan communiceren maar er zit een groot verschil tussen horen en begrijpen én kunnen en aankunnen. In deze woning wonen de cliënten in appartementen en van daaruit hebben ze individuele – of groepsmomenten in de algemene woonkamer.

Smidshuis Hier wonen 12 cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en daarbij een psychiatrische en/of persoonlijkheidsstoornis of autisme. De cliënten hebben een intensieve begeleidingsvraag. Hiernaast hebben zij behoefte aan gezelligheid, respect, humor en interesse. Hierbij is het bieden van nabijheid, duidelijkheid en voorspelbaarheid ook erg belangrijk. Een interessante en veelzijdige doelgroep waarbij geen dienst hetzelfde is.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. En we sluiten aan bij wat de samenleving al biedt.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt Een relevante beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4, of je zit in de afrondende fase van je MMZ-4 of HBO-SW opleiding en kennis van en (stage)ervaring in de gehandicaptenzorg, met name van de complexe problematiek.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent Flexibel, sociaal, communicatief, Liefdevol, vakkundig en vindingrijk.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken.
 • Je kunt je persoonlijke grenzen bewaken.
 • Je kunt goed samen samenwerken.

 

 

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zoals bijvoorbeeld agressiepreventie en -hanteringtraining. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een uitdagende baan vol dynamiek op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2807,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 40, met een eindejaarsuitkering van 7,05% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Voor externe kandidaten: een aanstelling in 1e instantie voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet in onbepaalde tijd.
 • Interne kandidaten behouden hun huidige aanstelling,

Procedure
Als we de geschikte kandidaten gevonden hebben, sluiten we de vacature. Zoeken we nog versterking? Dan laten we hem nog even open staan. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de Vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de eerdere werkgevers.

Type Werkplein
Intern nummer OV 19-070
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 7 Het Smidhuis 4 Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Astrid Beumer, manager, tel. 06-10012662.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2019
Reageer voor 30-06-2019
Ingangsdatum 16-05-2019
Nummer 45903
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.500 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn