Begeleiders wonen
De Twentse Zorgcentra

Voor meerdere groepen binnen De Twentse Zorgcentra zijn we op zoek naar daadkrachtige begeleiders. Je gaat aan de slag op een woongroep met cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met vaak een intensieve begeleidings- en/of verzorgingsvraag. Het ontwikkelingsniveau verschilt natuurlijk, afhankelijk van de groep waar je ingezet wordt. We zoeken naar de juiste match tussen jou en de groep en houden dus rekening met je talent en voorkeur.

Wat kun je van ons verwachten?
Mooi werk:
De Twentse Zorgcentra werkt vanuit zelforganisatie waarin jouw eigenaarschap van belang is, maar waar ook ruimte is voor je ontwikkeling en ontplooiing. Dit gebeurt vanuit de missie ‘jouw leven ondersteunen we samen, dichtbij en deskundig’. Ook jij krijgt de ruimte om zelfstandig uitvoering te geven aan je activiteiten, taken en verantwoordelijkheden. Je krijgt de kans om je eigen rol te vervullen en bent direct van toegevoegde waarde voor de cliënten. Jij bent nodig voor hen om het goede leven vorm te geven

Wat vinden wij belangrijk?
Je hebt passie voor je werk, hart voor de cliënten en natuurlijk een afgeronde zorggerichte of agogische opleiding op minimaal kwalificatieniveau 3. Dit samen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel maakt jou de zorgprofessional die waarde kan toevoegen in het leven onze cliënten.

Wij bieden

  • Salaris: min. € 1.800 / max. € 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg;
  • Het meerkeuzesysteem: kies zelf je arbeidsvoorwaarden via het meerkeuzesysteem, denk bijvoorbeeld aan het fietsplan, contributie sportvereniging, extra vergoeding reiskosten, extra verlof en de pc/laptop/tablet/smartphone-regeling.

Hoe nu verder?
Klik op de button en solliciteer. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor de eerst volgende geplande speeddates die maandelijks plaatsvinden. Tijdens deze speeddate maken we kort kennis met elkaar en bekijken we de mogelijkheden voor een match. Na de speeddate word je voorgesteld bij de groep waar wij de mogelijke match zien, daarin wordt ook rekening gehouden met jouw voorkeur voor een bepaalde regio. Op de groep vindt dan een klikgesprek en/of meeloopdienst plaats. Mocht de match definitief worden dan ontvang je zo snel mogelijk je contract en kun je aan de slag!

VOG
De Twentse Zorgcentra is verplicht om van nieuwe medewerkers die van extern komen, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, alvorens een arbeidsovereenkomst wordt aangegaan. De aanvraag voor de VOG en de vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 20.030
Organisatie De Twentse Zorgcentra
Locatie De Twentse Zorgcentra
Postcode 7524 AK
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Anne- Marijke Baan 06-53717288 of Els van Donselaar 06-51117629.
Functie(s) Begeleider niveau 3
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 22-01-2020
Reageer voor 15-06-2020
Nummer 50865
Doorsturen Bekijk PDF

De Twentse Zorgcentra

De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 1900 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg- en dienstverlening, die direct of indirect geboden wordt door 2400 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. We werken vanuit onze zorgvisie: “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren om wie ik ben. Ik zou zoveel mogelijk dingen willen doen waar ik blij van word.” Om dat te bereiken werken wij vraaggericht en bieden begeleiding, ondersteuning en behandeling aan jong en oud, van moeilijk verstaanbaar gedrag tot meervoudig gehandicapt, van licht verstandelijk beperkt tot ernstig verstandelijk beperkt. Altijd vanuit onze kernwaarden: dichtbij, eenvoud en deskundig. Deze kernwaarden vormen de spil van onze manier van werken. We blijven dichtbij de mensen die onze zorg nodig hebben, in alle eenvoud en met deskundigheid. Zonder dat we daarbij de regie overnemen. Bij ons werken cliënten, cliëntvertegenwoordigers én medewerkers samen in zelforganiserende teams. STERK noemen we dat: Samen Toewerken Naar Eigen Regie en Kracht.

Meer over De Twentse Zorgcentra