Begeleiders Wonen en Ambulant
Zorggroep BOAT

Functieomschrijving

Zorggroep BOAT

Boat staat voor Begeleiding Ondersteuning en Ambulante Trajecten voor mensen met een verstandelijke beperking en/of een psychiatrische stoornis.

Voor onze locaties in Meppel en Ruinen zijn wij op zoek naar meerdere begeleiders.

In Vollenhove gaan we volgend jaar een woonlocatie met 25 plekken (Tiny Houses) starten en na de zomer gaan we in de Zwanenhof in Zenderen (Regio Almelo, Borne, Hengelo) beginnen met wonen voor cliënten met GGZ-wonen en/of VG.

We krijgen veel nieuwe aanmeldingen en daarom zijn we, in eerste instantie op zoek voor onze cliënten in Meppel en Ruinen naar een flexibele begeleiders. De functie van begeleider binnen onze organisatie, is een dynamische functie voor een uitdagende doelgroep. De doelgroep zijn mensen met een licht tot matige beperking en/of psychiatrische problematiek.

Wij verwachten van onze medewerkers dat ze op beide locaties inzetbaar zijn. De ondersteuning die de cliënt geboden wordt is vastgelegd in een, samen met de cliënt, opgesteld ondersteuningsplan met doelen en ondersteuningsactiviteiten. We werken op basis van de jaarurensystematiek.

Als begeleider begeleidt je cliënten op verschillende levensgebieden, dit doe je aan de hand van het Ondersteuningsplan wat je samen met de cliënt hebt opgesteld. Het doel van de begeleiding is dat je de zelfredzaamheid van de cliënt bevordert zodat hij in staat is om verder te groeien. Dit vraagt een begeleidingsstijl waarbij je zoekt naar de mogelijkheden van de cliënt en daarbij ook rekening houdt met zijn beperking.

Je motiveert cliënten om zoveel mogelijk deel te nemen aan de maatschappij, betrekt hen bij deelname aan dagbesteding, werk of studie.

Je signaleert (toenemende) problematiek en beschikt over voldoende kennis van de sociale kaart om hierop in te spelen. Expertise of ervaring op het gebied van zelfbeschadiging, pyschiatrie en lvb is een pré.

Bij deze functie horen onregelmatige werktijden die bestaan uit zowel dag- en weekenddiensten als avond- en slaapdiensten. 

Functie eisen

functie eisen:

  • een zorg-gerelateerd diploma op minimaal niveau 4 (SAW/SPW) of HBO (Social Work of SPH)
  • kunnen schakelen tussen begeleiding op groepsniveau en individueel niveau
  • bereid zijn om onregelmatige werktijden te werken (waaronder ook slaapdiensten)
  • stressbestendig, stevig in je schoenen staan, in staat professioneel te handelen
  • rijbewijs B en in het bezit van een auto
  • BHV-diploma (of bereid deze te halen)
  • Vanuit BOAT wordt je in de gelegenheid gesteld om je BHV, medicatiecertificaat en de meldcode huiselijk geweld te volgen

 

 

 

Inschaling

wat bieden wij:

  • salariëring conform CAO gehandicaptenzorg (FWG 35 of 40, afhankelijk van opleiding en ervaring)
  • een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vaste arbeidsovereenkomst.
  • arbeidsovereenkomst tussen de 16 - 36 uur per week (wensen met betrekking tot het te werken aantal uren zijn bespreekbaar)

 

Bijzonderheden

Geschikte kandidaten worden direct uitgenodigd.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Wim Boeve via 06 41255562

sollicitatie richten aan: Wim Boeve via e-mail: wimboeve@zorggroep-boat.nl

Type Vacature
Organisatie Zorggroep BOAT
Locatie Zorggroep BOAT, woonlocatie Meppel
Postcode 7941 KP
Stad Meppel
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Wim Boeve
Functie(s) Ambulant Hulpverlener
begeleider ambulant
Begeleider niveau 4
Begeleider wonen
Groepsbegeleider
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 02-09-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70800
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep BOAT

Zorggroep BOAT is een groeiende zorg onderneming die ondersteuning biedt in wonen, kortdurende opvang en ambulante begeleiding. We bieden maatwerk voor mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische beperking. Het werkgebied is Drenthe en Overijssel. De ondersteuning wordt geboden op maat in alle woon- en leefzaken. De vraag van de cliënt staat hierin centraal. We kijken naar wat nodig is en daarna wat mogelijk is, zodat we samen met u goede keuzes kunnen maken. Zorgroep BOAT heeft gekwalificeerde medewerkers die samen met de cliënt een ondersteuningsplan opstelt, waarin de hulpvraag van de cliënt vertaald wordt. Tevens gaan we, wanneer nodig, samen met de cliënt op zoek naar passende dagactiviteiten in de vorm werk, opleiding of dagbesteding. We hebben samenwerkingsverbanden met verschillende zorgaanbieders voor dagbesteding. De ondersteuning in dagbesteding zal geboden worden op maat. We streven ernaar om wonen en dagbesteding te combineren in dezelfde plaats.

Meer over Zorggroep BOAT