Behandelcoördinator (GZ-Psycholoog of Orthopedagoog generalist)
Actolei

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Stichting Actolei is een 24/7 zorgorganisatie opgericht in 2003 uit ervaring en ideologie. Met onze zorglocatie De Scholtenhof bieden we een unieke combinatie van kleinschalig wonen, werken en leren in een landelijke omgeving. We geven hiermee een antwoord op de enorme behoefte aan perspectief voor (jong) volwassen mannen met een verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsproblematiek (SG-LVB). Onze dienstverlening begeeft zich hiermee op het snijvlak van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en de forensische zorg. Verblijf is niet beperkt tot leeftijden of problematiek, maar wordt bepaald door de hulpvraag. Voor deze complexe doelgroep werken we daarom samen met een variëteit aan hulpverleningstrajecten en deskundigen om de kwaliteit van leven voor onze bewoners zoveel mogelijk te versterken.   

Wat doe je als behandelcoördinator?

Als behandelcoördinator maak je de vertaalslag tussen de bewoner, zijn problematiek en de verwachtingen die vanuit de maatschappij aan hem gesteld worden. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn in de begeleiding; uitgaande van de individuele behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je stelt individuele zorgplannen op in nauwe samenwerking met de daarbij betrokkenen en je houdt hier als eindverantwoordelijke toezicht op. Daarnaast ben je betrokken bij het plaatsingsproces van nieuwe bewoners, voer je aanvullende diagnostiek uit en geef je begeleidingsrichtlijnen aan alle zorgmedewerkers. Tot slot functioneer je als aanjager van de inhoudelijke ontwikkeling van het organisatiebeleid. In je werkzaamheden werk je daarom nauw samen met de manager.

Functie eisen

Je beschikt over:

  • Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog-generalist of tot GZ-psycholoog.
  • Ruime kennis, ervaring en affiniteit met de doelgroep.
  • Goede, mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Kennis en ervaring met het opstellen van behandelplannen.
  • Een sterke persoonlijkheid met een duidelijke visie en overstijgend niveau van denken.
  • Creativiteit in denken en handelen en durft buiten de kaders te kijken.
  • Kennis van de sociale kaart en ervaring in het samenwerken met ketenpartners.
  • Kennis van en ervaring met de zorg voor mensen met een justitiële maatregel is een pré.

Inschaling

Conform de CAO gehandicaptenzorg, Fwg 65.

Type Vacature
Organisatie Actolei
Locatie Actolei
Postcode 7625 RH
Stad Zenderen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Richard Belt (06-232033332
Functie(s) Behandelcoördinator
Orthopedagoog
orthopedagoog generalist
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 25-08-2020
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54411

Actolei

Wij zijn een 24 uurs-zorgorganisatie met landelijke bekendheid en specialist in het bieden van een stabiele leefomgeving voor mensen met een lichtverstandelijke beperking en onbegrepen gedrag. Je werkt op het snijvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Door onze diverse doelgroep krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en kom je in aanraking met veel verschillende facetten van de zorg. Wij bieden jou de mogelijkheid om uit te groeien tot een begeleider met een rugzak vol ervaring en kennis waarmee je je vak als begeleider met verve uit zal kunnen voeren.

Meer over Actolei