(beherend) Apotheker-specialist
Medisch Spectrum Twente

Werkomgeving

Voor de klinische farmacie van ziekenhuis MST zoeken wij een ondernemende 

Apotheker-specialist 

om samen met ons de poliklinische apotheek verder te ontwikkelen.

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met drie locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.600 collega’s, waaronder 235 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. 

 
De poliklinische apotheek maakt sinds 2016 deel uit van de klinische farmacie van MST en bevindt zich in de centrale hal van het ziekenhuis. De poliklinische apotheek is ingericht volgens de nieuwste inzichten, beschikt over een robot, meerdere spreekkamers en sta- en zitbalies. We bieden hoogwaardige specialistische farmacotherapeutische patiëntenzorg en zorgen daarmee voor een duurzaam en naadloos zorgcontinuüm voor de patiënt.

Functieomschrijving

Als poliklinisch apotheker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van de poliklinische apotheek. Je bent lid van de vakgroep ziekenhuisapothekers en bepaalt mede het beleid. Samen met 10 apothekersassistenten en een projectapotheker vorm je het team in de poliklinische apotheek. De inrichting van complexe zorgpaden binnen de keten en een goede samenwerking met de medisch specialisten en andere zorgverleners bieden je een zeer uitdagende werkomgeving.
 

"We werken in een hecht, servicegericht team. Iedereen is zich bewust van de context en snapt dat hier een andere patiëntenpopulatie komt dan in andere apotheken. Een van de speerpunten van het komende jaar is het stroomlijnen van de zorgpaden en bijbehorende leveringen. Er is ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe diensten." - Luca Emmer, poliklinisch apotheker.

Functie eisen

Je bent initiatiefrijk, kwaliteit- en klantgericht en vindt voor elk probleem een passende oplossing. Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat de brugfunctie te vervullen tussen de primaire zorg en de poliklinische apotheek. Betrokkenheid, zichtbaarheid en verbinding zijn hierin sleutelbegrippen.

Daarnaast voldoe je aan onderstaande criteria:

  • Zelfstandig, maar ook een teamplayer;
  • Werkervaring in een poliklinische apotheek is een pré;
  • Registratie tot Openbaar apotheker specialist heeft de voorkeur.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en BIG-registratie is een voorwaarde voor aanstelling. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

  • en uitdagende en verantwoordelijke baan met voldoende ruimte tot ontwikkeling en eigen initiatief; 
  • Een aanstelling voor de periode van 1 jaar, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
  • Werktijden en –dagen zijn bespreekbaar, inzet van 2 tot 3 dagen per week is mogelijk.
  • Het salaris bespreekbaar op basis van opleiding en ervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ook ZZP’ers worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. 

Leven, wonen en werken in Twente 
Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Er zijn veel interessante bedrijven en een universiteit gevestigd en het leven kenmerkt zich vooral door rust en ruimte. Ook voor partners zijn er diverse arbeidsmogelijkheden in de regio. MST@Work biedt met haar partnerprogramma diverse mogelijkheden om te helpen bij het vinden van de juiste contacten als het gaat om woonruimte, kinderopvang of een baan voor partners. Informeer vrijblijvend via work@mst.nl

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature verwijzen wij je graag naar www.werkenbijmst.nl

Type Vacature
Organisatie Medisch Spectrum Twente
Locatie Medisch Spectrum Twente in Enschede
Postcode 7512KZ
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Apotheker
Publicatiedatum 21-03-2019
Reageer voor 31-12-2019
Ingangsdatum 21-03-2019
Nummer 44582

Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een topklinisch ziekenhuis in Twente en opleidingscentrum voor toekomstige (para) medici en verpleegkundigen. Het ziekenhuis is een regionaal traumacentrum en biedt eerste opvang bij ernstige ongevallen of rampen in het regionale grensgebied. MST is onderdeel van Santeon, een uniek samenwerkingsinitiatief van zeven topklinische ziekenhuis in Nederland. Het afgelopen jaar bezochten [300.000] patiënten voor onderzoek en behandeling onze locaties in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. In 2016 is een volledig nieuw ziekenhuis met een uiterst modern OK complex geopend in Enschede. Met deze nieuwe infrastructuur is MST in staat haar strategische ambitie om hoogcomplexe zorg in Twente te behouden en te ontwikkelen verder vorm te geven. De vernieuwde buitenpoliklinieken in Oldenzaal bieden een patiëntvriendelijke toegang tot poliklinische zorg van nagenoeg alle specialismen. In 2016 is de kwaliteit van de zorg beoordeeld door het Nederlands Instituut voor de Accreditering in de Zorg (NIAZ) en heeft MST cum laude beoordeling ontvangen.

Meer over Medisch Spectrum Twente