Beleidsadviseur HRM
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij een echte doen-mentaliteit?
 • Ben jij communicatief sterk op alle niveaus?
 • Neem jij graag initiatief?

Dan zijn we op zoek naar jou voor ons team!

In deze functie ben jij degene die de vertaling kan maken van strategische en tactische vraagstukken, visies en verandertrajecten naar beleid. Om deze vertaalslag goed te kunnen maken ben je continue in gesprek met Management, Raad van Bestuur en andere betrokkenen. In deze gesprekken weet jij verbindingen te leggen, te adviseren en afhankelijkheden in te brengen.
Je bent projectleider of je neemt deel aan projecten zoals inzetbaarheidsbeleid, generatiebewust personeelsbeleid, beloningsbeleid en introductiebeleid nieuwe medewerkers. Als deelnemer of projectleider ben je in staat om de processen te stroomlijnen en zorg te dragen voor een goede inbedding van de verandering in de organisatie. Hierbij weet je met het projectteam draagvlak te creëren op alle niveaus.

Je bent nauw betrokken en nieuwsgierig naar de externe ontwikkelingen en volgt de wet- en regelgeving op de voet. Je signaleert proactief ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op het huidige beleid binnen Carintreggeland. Je informeert hierover de Raad van Bestuur en management en je bent in staat om eventuele gevolgen duidelijk over te brengen. Na afstemming van de behoefte  ontwikkel je naar aanleiding hiervan complexe beleidvoorstellen. Waarvan jij, wanneer nodig, de uitvoering monitoort.

Je komt te werken in het HRM team wat valt onder de afdeling Werk en Leren. Dit team bestaat uit HR&D businesspartners, HRM Ondersteuning / Personeelsadministratie, Werving en Selectie en 3 Beleidsadviseurs. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Werk en Leren.

Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding Personeel en Organisatie, Bestuur- bedrijfskunde of Veranderkunde
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functie
 • Je bent in staat om op strategisch, tactisch en operationeel niveau mee te denken
 • Je beschikt over gedegen kennis van CAO’s en wetgeving
 • Jij bent communicatief vaardig, organisatie sensitief, integer en betrouwbaar
 • Je bent iemand die de juiste uitdrukkingsvaardigheid en klantgerichtheid beheerst

Je vindt bij ons

 • Een fantastische mogelijkheid om van betekenis te zijn in de verbeteringen en veranderingen binnen Carintreggeland
 • Een uitdagende functie in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
 • Werken met leuke, gezellige collega’s met humor!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 60 maximaal € 4.886,73 bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Carla Kerkdijk op telefoonnummer 06-51276010.
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Ben je benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Klik dan hier 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Carla Kerkdijk, telefoonnummer 06-51276010
Functie(s) Adviseur
Personeelsadviseur
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71711

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland