Ben jij de interim manager Welzijn die wij zoeken?
Stichting Rosengaerde

Functieomschrijving

In verband met het vertrek van onze huidige teammanager welzijn, zijn wij op zoek naar een interim manager Welzijn voor 16 uur in de week.

Je opdracht is om het team Welzijn (ongeveer 6 fte) maximaal te faciliteren in hun ontwikkeling naar zelfstandigheid. Samen met het team ontwikkel je ideeën over nieuwe dienstverleningsconcepten op het gebied van welzijn en je ondersteunt hen bij het verder profileren en verankeren van ‘welzijn nieuwe stijl’. Daarnaast vertegenwoordig je het team in het MT. Je weet je medewerkers op enthousiaste wijze te faciliteren en te motiveren hun werk professioneel en zelfstandig uit te voeren en je weet eigenaarschap te stimuleren. Door jouw stijl van leidinggeven help je het team verder te ontwikkelen naar zelforganisatie.

Ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket is het (strategisch) vrijwilligersbeleid ontwikkelen, implementeren en borgen. Daarnaast ondersteun je de vrijwilligerscoördinator, tevens medewerker van team Welzijn, bij het uitvoeren van haar functie, namelijk het zorgen voor en behouden van ons vrijwilligersbestand van ongeveer 270 vrijwilligers.

Onze eisen

Jij:

  • Hebt een studie afgerond op minimaal HBO niveau en minstens 5 jaar managementervaring;
  • Beschikt over coachende vaardigheden en ziet het als een uitdaging om het team verder te helpen in de ontwikkeling naar zelforganisatie.
  • Begrijpt welke impact de activiteiten van welzijnsorganisaties op de burger hebben;
  • Hebt ervaring met transitietrajecten en de ambitie om daarmee de transitie “Welzijn nieuwe stijl” vorm te geven;
  • Hebt het vermogen om de balans tussen vakinhoudelijke en zakelijke belangen goed te bewaken;
  • Kan goed omgaan met een team die zelfstandig is en bent gericht op samenwerking;

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 16 uur per week, met een marktconform salaris conform de CAO VVT. We bieden een contract voor in eerste instantie de duur van een jaar.

 

Heb je interesse? Stel jezelf dan aan ons voor!
De manier waarop laten we aan jou over, creativiteit wordt altijd gewaardeerd.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze bestuurder via het directiesecretariaat (0529-431541).

Je sollicitatiebrief en CV kunnen opgestuurd worden naar personeelszaken@rosengaerde.nl. De vacature sluit op 24 maart.

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Team Welzijn of de directeur bestuurder
Functie(s) Manager overig midden kader
Manager zorggebonden hoger kader
Manager zorggebonden midden kader
Publicatiedatum 15-03-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 24-03-2019
Nummer 44429
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde