Bestuursondersteuner
Veilig Thuis IJsselland

Functieomschrijving

De missie van Veilig Thuis is het stoppen van alle vormen van geweld tegen volwassenen en kinderen in afhankelijkheidsrelaties. Dit doen wij in de 11 gemeenten van de regio IJsselland waarin wij het advies-en meldpunt zijn voor iedereen die met (vermoedens van) huiselijk geweld en/of kindermishandeling te maken heeft. Niet alleen voor slachtoffers en directbetrokkenen, ook voor bezorgde omstanders en professionals.

Wij zijn op zoek naar een

Bestuursondersteuner

24-28 uur per week

Wat ga je doen?

Als bestuursondersteuner draag je zorg voor de afhandeling van secretariële en organisatorische ondersteuning van de directeur-bestuurder en de Raad van Toezicht. Een belangrijk onderdeel van je werk is zorgen dat de bestuurscyclus en het besluitvormingsproces van begin tot einde vlekkeloos verloopt. Je zorgt ervoor dat alle administratie voor het bestuur, raad van toezicht en de ondernemingsraad geregeld is en verzorgt de agenda en de notulen van de overleggen. Hierin bewaak je ook de voortgang van de gemaakte afspraken. Nauwkeurigheid en bestuurlijke sensitiviteit zijn hierbij cruciaal. 

Daarnaast coördineer je de verschillende interne en externe vragen die binnen komen en stemt af over de afhandeling hiervan. Je werkt hierbij onder andere samen met de managementassistente en de beleidsadviseurs. Doordat je goed op de hoogte bent van de inhoud van verschillende overleggen en projecten kan je samenhang of juist inconsistentie signaleren en weet je hierop in te spelen. Verder ondersteun je de directeur-bestuurder bij het opstellen van de begroting, jaarrekening en diverse managementrapportages.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

Je bent een spin in het web en hebt aan een half woord genoeg. Je wacht niet af tot er vragen of verzoeken komen. Je bent proactief in het vergaren van de benodigde informatie en als het nodig is maak je de voortgang bespreekbaar. Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en bent een ster in het plannen en organiseren van werkzaamheden. Daarnaast vind je het leuk om contacten te onderhouden met het bestaande netwerk en weet je altijd de juiste persoon te vinden om zaken snel en goed af te kunnen ronden. En niet onbelangrijk je hebt plezier in wat je doet.

Je hebt affiniteit met het werk dat Veilig Thuis uitvoert en hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.  Daarnaast is het een pre als je ervaring hebt in een soortgelijke functie en/of ervaring met project- en procesmatig werken.

Inschaling

Wat mag je verwachten?

We starten met een aanstelling voor de duur van een jaar waarin we op elkaar ingespeeld raken en jij de tijd en ruimte krijgt om jouw rol te pakken. Na dat jaar hebben wij de intentie om de samenwerking te verlengen voor onbepaalde tijd. Je wordt betaald naar ervaring op basis van de cao Jeugdzorg, schaal 9. Ons kantoor staat in Zwolle waarvandaan je je werk uitvoert, daarnaast is er ook voldoende mogelijkheid om je werk vanuit huis uit te voeren.

Bijzonderheden

Solliciteren?

Heb je interesse in de functie? Stuur dan een CV met korte motivatie naar [email protected] Heb je naar aanleiding van de vacature nog vragen kan je bellen met Ellen Rooijers, directeur-bestuurder. Zij is bereikbaar via 06-82723720. Deze vacature sluit op 31 maart 2023. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 19 april.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Veilig Thuis IJsselland aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s door bureaus aan Veilig Thuis IJsselland zonder dat daartoe een zoekopdracht is gegeven, worden als van Veilig Thuis IJsselland beschouwd. Er zal geen vergoeding aan een bureau worden betaald in geval de kandidaat gaat werken voor Veilig Thuis IJsselland als gevolg van deze verwijzing of via andere middelen. Het reproduceren van deze vacature, in welke vorm dan ook, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan.

 

Type Vacature
Organisatie Veilig Thuis IJsselland
Locatie Veilig Thuis IJsselland
Postcode 8025 BS
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 17-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Ingangsdatum 17-03-2023
Nummer 118642
Doorsturen Bekijk PDF

Veilig Thuis IJsselland

Sinds 1 oktober 2017 is Veilig Thuis IJsselland een zelfstandige Stichting in de regio IJsselland. De missie van Veilig Thuis is het stoppen van alle vormen van geweld tegen volwassenen en kinderen. Herstel van acute onveiligheid en het creëren en borgen van duurzame veiligheid binnen huiselijke situaties staat centraal. Een ieder die te maken heeft met - of een vermoeden heeft van - geweld binnen afhankelijkheidssituaties kan terecht bij Veilig Thuis.

Meer over Veilig Thuis IJsselland