Beweegagoog
Zorgfederatie Oldenzaal

Wat ga je doen?

De functie is gericht op het zoveel mogelijk stimuleren en in stand houden van de bewegingsmogelijkheden van de cliënten. In afstemming met fysiotherapeuten zorg jij voor sport- en bewegingsactiviteiten die cliënten ondersteunen bij hun sociale, psychische of lichamelijke ontwikkeling. Waarbij de nadruk zoveel mogelijk ligt op bewegen binnen de ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). Dit heeft direct een positieve invloed heeft op de mobiliteit en psychische gesteldheid van de clienten.  Door deel te nemen aan jouw activiteiten voelen clienten zich beter, beleven ze plezier en worden en blijven clienten actief. Dit doe je de ene keer door  individuele begeleiding en een andere keer met een groepsactiviteit.  Je stelt behandel- of begeleidingsplannen op en je bespreekt doelstellingen en gerichte bewegingsagogische activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van het diploma Bewegingagoog MBO niveau 4, bijvoorbeeld CIOS met de richting bewegingsagogie.
  • Bij voorkeur heb je al ervaring opgdaan binnen een verpleeghuisomgeving/ouderenzorg;
  • Je bent dienstverlenend, zelfstandig en cliëntgericht;
  • Ook bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden;

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij ZFO biedt veel variatie. Je krijgt de ruimte en de tijd om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening neer te zetten en je verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettige werksfeer. 

Verder bieden wij:

  • Een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden: voordelige aanschaf van tablet, smartphone of fiets. Of een bijdrage van de werkgever tbv jouw gezondheid en bewegen. Tevens ondersteuning door Medical Plaza ter voorkoming van fysieke klachten;
  • Een actieve personeelsvereniging die geregeld een aantal leuke en sportieve activiteiten organiseert;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 40.

 

Bijzonderheden

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie? Dan willen we graag met je in gesprek. Ook bieden we je de mogelijkheid om een keer vrijblijvend mee te lopen om ons beter te leren kennen! Het betreft een functie van tijdelijke aard in verband met ziekte.

Direct solliciteren? Dat kan via onze website.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Jolanda Olde Rikkert, Leidinggevende woon-/leefgebied Mariahof, tel: 0541-513433.

Type Vacature
Organisatie Zorgfederatie Oldenzaal
Locatie Stichting Zorgfederatie Oldenzaal, locatie Scholtenhof
Postcode 7573CG
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Inval
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
activiteitentherapeut
Publicatiedatum 13-11-2019
Reageer voor 28-11-2019
Ingangsdatum 01-12-2019
Nummer 49136

Zorgfederatie Oldenzaal

Zorgfederatie Oldenzaal is een kleinschalige professionele organisatie waar de mens telt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven naar goede zorg die vertrouwd voelt. Wij leveren thuiszorg en cliënten kunnen bij ons wonen in de woonzorgcentra Scholtenhof en Mariahof of in de diverse zorgwoningen. Daarnaast bieden we onder andere hulp in de huishouding, dagverzorging en welzijnsactiviteiten. De zorg aan cliënten wordt vorm gegeven vanuit het streven naar maximale zelfstandigheid en de zorgbehoefte van de cliënt. We vinden het belangrijk dat cliënten, medewerkers (circa 350) en vrijwilligers (circa 275) zich thuis voelen in onze organisatie en we zijn trots op onze keurmerken.

Meer over Zorgfederatie Oldenzaal