Bewegingsagoog | Maartje Behandeling in Twente
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou: 

 • een uitdagende baan in een organisatie vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

 

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Met een enthousiast team proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Vanuit jouw vakgebied speel je hierin een belangrijke rol. Als bewegingsagoog krijg je de kans om de vitaliteit, zelfredzaamheid en het welbevinden van onze veelal oudere cliënten te behouden en te verbeteren. Daarnaast breng je met jouw kennis en expertise onze paramedische zorg- en dienstverlening op een hoger plan. Vanwege zwangerschapsverlof van 1 van de bewegingsagogen zoeken we  tijdelijk een nieuwe collega.

 

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er  bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Wat vragen wij van jou:

 • Je beschikt over een diploma sport en bewegen (niveau 4).
 • Affiniteit met fitness en bij voorkeur werkervaring/kennis met het werken van fitness apparatuur.
 • Affiniteit met de ouderenzorg en bij voorkeur relevante werkervaring met deze doelgroep
 • Je kunt zelfstandig werken en vindt het ook leuk om samen te werken
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een enthousiasme met je mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je bent ondernemend en assertief
 • Je bent bereid om te reizen naar verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten in Twente.

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op goede arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 45 en je kunt daarnaast rekenen op allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. De functie is voor waarneming van zwangerschapsverlof en betreft de periode van mei tot en met oktober 2019.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk voor dinsdag 23 april a.s. het sollicitatieformulier in via onderstaande button. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Rianne Hulst, bewegingsagoog via 06 – 82 53 10 12. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06 -12 08 36 97.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Type Vacature
Intern nummer MA-13
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje Behandeling
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rianne Hulst, bewegingsagoog via 06 – 82 53 10 12. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze P&O-collega’s via 06 -12 08 36 97.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-04-2019
Reageer voor 23-04-2019
Ingangsdatum 10-04-2019
Nummer 44714

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten