Bewegingsagoog
Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Met circa 1800 medewerkers en 700 vrijwilligers ondersteunen en begeleiden wij kinderen, (jong)volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag in het leiden van een waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven. Daarbij zijn ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern van ons handelen.

Het team Bewegingsagogie & PMT is per mei 2021 op zoek naar een nieuwe collega:

Bewegingsagoog
Oproepkracht

Waar ga je werken?
Afdeling Bewegingsagogie & PMT is onderdeel van de afdeling Behandeling, Diagnostiek en Advies. De doelgroep die jij gaat bedienen bestaat met name uit mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De werkzaamheden zullen zowel plaatsvinden in het zwembad en in de gymzaal op onze hoofdlocatie in Hardenberg, als ook op woon- en werklocaties van cliënten in de regio.

Wat ga je doen?
Afdeling Bewegingsagogie & PMT zet zich in om het (bewegings-)gedrag en de algehele ontwikkeling van de (meervoudig) gehandicapte en ouder wordende cliënt positief te beïnvloeden. Je geeft zelfstandig bewegingsactiviteiten aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waarbij de (motorische) mogelijkheden van de cliënt worden onderhouden of ontwikkeld. Er wordt zowel individueel als met groepen cliënten gewerkt. Je observeert, rapporteert en ook adviseer je naar betrokkenen rondom een cliënt. Samenwerking met andere disciplines, waaronder activiteitencentra en wonen, als ook fysiotherapie wordt als belangrijk ervaren.

Benieuwd wat er verder van je verwacht wordt in deze functie? Check dan de bijgevoegde functieomschrijving.

Uitgebreide functieomschrijving

Wat zoeken wij?

  • Een gemotiveerde en leergierige collega die op een prettige manier contact kan maken met cliënten en collega’s;
  • Een afgeronde opleiding psychomotorische therapie - bewegingsagogie (PMT-BA);
  • Affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking, ervaring met deze doelgroep én werkervaring in de functie is een pre;
  • Een duidelijke visie ten aanzien van beweging in relatie tot onze diverse doelgroepen;
  • Een zelfstandig, creatief en initiatiefrijk teamlid die actief mee wil denken in de ontwikkeling van onze afdeling;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur in bezit van eigen auto.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden jou een afwisselende baan waarbij je werkt vanuit een ondernemend team dat volop in beweging is. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 50 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 3.738,- op basis van 36 uur.

Wat je verder nog moet weten
Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor een jaar. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden maar reserveer alvast maandag 3 mei a.s. in je agenda voor een sollicitatiegesprek!

Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariska Hoogeveen, hoofd Bewegingsagogie & PMT: 06-23967815. Via onze site www.baalderborggroep.nl/werken-bij kun je tot en met 25 april a.s. reageren op deze vacature.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locatie Vlasakkerkamp in Hardenberg
Postcode 7772 MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Mariska Hoogeveen: 06-23967815
Functie(s) Psychomotorisch/bewegingstherapeut
Publicatiedatum 02-04-2021
Reageer voor 25-04-2021
Ingangsdatum 01-05-2021
Nummer 63309
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep