Bijbaan facilitair
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Ook als je geen zorgopleiding volgt, kun je bij ons je handen uit de mouwen steken! Bijvoorbeeld in de facilitaire dienst. Kom werkervaring op doen op de locatie Vredense Hof in Winterswijk! Heb je een momentje om kennis te maken?

Wij zijn voor locatie Grand Café Vredense Hof Winterswijk op zoek naar enthousiaste kandidaten die graag een steentje willen bijdragen door te zorgen dat de bewoners kunnen genieten van een schone woon en leefomgeving. Je hebt contact met de bewoners door gezellig een praatje te maken tijdens je werkzaamheden. De werkzaamheden bestaan uit warme- koude drankjes en warme- en broodmaaltijden serveren. Tafels dekken, afruimen en afwassen. Schoonmaakwerkzaamheden zoals keuken, buffet, meubilair en vloeronderhoud. Voor de rest alle voorkomende werkzaamheden, afhankelijk van ervaring en inzetbaarheid. Ook de openbare ruimtes, kantoren en de polikliniek worden door onze teams schoongemaakt. Je komt in een warm en gezellig team te werken. Een team wat veel voor elkaar over heeft.

Over ons

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Wij bieden jou een mooie gelegenheid om in deze vakantieperiode je mouwen op te stropen. In onze zorgomgeving kun je ook nog eens ècht wat betekenen voor een ander. Je ontvangt een mooi salaris, hebt mogelijk uitzicht op een (bij)baan voor langere tijd en komt te werken in een collegiale en open werksfeer.

Functie eisen

geen

Inschaling

Medewerker Facilitaire Dienstverlening
In eerste tijdelijk t/m 28-02-2023 (kans op verlenging)
Voor 10 uur per week
 inschaling in FWG 15, o.b.v. cao vvt conform leeftijd/ervaring;
 8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering

Bijzonderheden

Heb je vragen?

Neem dan even contact op met Hans Onstenk (regiomanager) via 06 - 573 161 84 of [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling Recruitment, bereikbaar op het nummer 06 82 00 59 70 of per mail [email protected]

Heb je een momentje?

Dan gaan wij graag met jou in gesprek! Stuur je sollicitatie voor 20-12-2022 in via onderstaande sollicitatiebutton.

Type Vacature
Intern nummer 406
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé locatie woonzorgcentrum Vredense Hof
Postcode 7101LM
Stad Winterswijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-11-2022
Reageer voor 20-12-2022
Ingangsdatum 24-11-2022
Nummer 115777

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)