Bijbaan gehandicaptenzorg
's Heeren Loo Oost-Nederland

Zoek jij een leerzame bijbaan tijdens je studie en wil jij je werkervaring in de zorg opbouwen? Heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg? Dan hebben wij een leuke en afwisselende bijbaan voor jou met een heel goed uurloon (11,70)!

Waar ga je werken?
Op ons groene woonzorgpark Groot Schuylenburg wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking in een beschermde omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen, want er komt niet veel verkeer. Op het terrein zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals een bakkerij, een zwembad, een brasserie, een supermarkt en een kinderboerderij.

In deze bijbaan krijg je de kans om ervaring op te doen met de verzorging en/of begeleiding van cliënten met een verstandelijke beperking.

Wie ga je helpen?
Bij 's Heeren Loo begeleiden we diverse groepen cliënten: ouderen, cliënten met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG), cliënten met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB) en cliënten met een lichte verstandelijke beperking (LVB). De zorgvraag is voor iedere doelgroep weer anders. Wij gaan graag met jou op zoek welke doelgroep bij jou past!

Hoe ga je helpen?
Samen met je collega's ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van onze cliënten. Afhankelijk van doelgroep waar je mee komt te werken zullen je taken verschillend zijn. Je begeleidt de bewoners bijvoorbeeld bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), je doet boodschappen met ze, een ontspanningsactiviteit of maakt een wandeling over ons mooie park. Verder assisteert je collega's waar nodig. Afhankelijk van de doelgroep waar je komt te werken ligt de nadruk meer op de begeleiding van de cliënten of de verzorging van de cliënten.

Al lerende ontdek je hoe jij het beste de cliënten kunt helpen, begeleiden en motiveren. En kun je helpen op jouw manier. Zo doe jij ervaring op en zijn onze begeleiders en cliënten blij met jouw hulp! Je komt in aanraking met verschillende methodieken. Wij zorgen voor een aanvullende training als je er nog niet bekend mee bent!

Dit bieden wij
  • Een contract waarbij we de uren graag in overleg met jou afspreken, zodat jij genoeg tijd overhoudt voor je studie en vrienden.
  • Een vast team, waar je altijd op terug kunt vallen, want je staat nooit alleen!
  • Een toeslag voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1.724,- en maximaal € 2.439,- (FWG 20) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. Dit komt neer op €11,70 per uur!
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
Dit ben jij
  • Je volgt een (zorg)opleiding op minimaal niveau 3 of ben je van plan die te gaan volgen na je middelbare school.
  • Je ziet werk liggen en pakt dit enthousiast op.
  • Je kunt op onregelmatige werktijden werken (met name de avonden, weekenden, schoolvakanties en feestdagen).
Zoek je vooral een baantje voor deze zomer, bekijk dan deze vacature: Vakantiebaan in de gehandicaptenzorg

Sollicitatieprocedure
Wellicht heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met recruiters Pamela de Man op telefoonnummer 06 - 12 80 44 09 of Marloes de Vries op telefoonnummer 06 - 22 68 59 30.

Wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! We nemen dan contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Wil je meer weten over de functie dan ben je donderdag14 april van 14:00-16:00 uur van harte welkom om langs te komen. We vertellen je er dan graag meer over. Meer informatie hier over kun je hier vinden.

Type Vacature
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Apeldoorn
Postcode 7325 BA
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren van 4
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Vakantiewerk algemeen
Vakantiewerk huishoudelijk medewerker
Publicatiedatum 07-04-2022
Reageer voor 07-04-2023
Nummer 109835

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland