Bijbaan Helpende of Verzorgende IG, Rijsen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerde Helpende of Verzorgende IG of in opleiding?
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega?
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s

En ben jij op zoek naar een bijbaan naast je studie? Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Werken in het centrum van Rijssen? Dat kan. We zoeken een mooie aanvulling voor ons mooie team in Rijssen, waarin we veel kennis en kunde in huis hebben. En jou daar graag aan toe willen voegen. Gemixt team van jong en oud, dat elkaar goed aanvult en ondersteunt.

Voor de Schutse te Rijssen zoeken we een Helpende of Verzorgende in opleiding. Brede zorgvraag, waarin jij als Verzorgende je steentje bij kan dragen. Gastvrij en gemoedelijk is hoe het team binnen de Schutse is. Prettige werksfeer en veel humor. Ook zijn er binnen deze functies mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Elke afdeling binnen de Schutse heeft 8 bewoners. Op elk team binnen de Schutse werken 2 verpleegkundigen. De Schutse heeft 6 afdelingen, waaronder 2 somatische en 4 PG afdelingen.

Zoek jij een bijbaan naast je studie? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wie ben jij

 • Je bent in opleidng voor Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent communicatief vaardig

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 
 • en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de link! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis De Schutse
Postcode 7461BC
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Helpende niveau 2
Helpende Plus
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 04-01-2023
Reageer voor 02-02-2023
Nummer 115925

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland