Bijbaan in de (thuis)zorg - mbo/hbo studenten
KleinGeluk

Functieomschrijving

Kleine dagelijkse geluksmomentjes staan bij ons voorop, om iedere dag de moeite waard te maken. Wil jij hier ook graag aan bijdragen? Kom dan bij ons werken!

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. De vraag in de thuiszorg neemt toe. Hiervoor zijn er meer medewerkers nodig die in de zorg willen werken. 
Cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met een 8,7! En daar zijn we trots op.

Zet jij je hart graag in voor de zorg? Kies voor werk dat gelukkig maakt!
Hoe gaaf is het dat jij én lekker wat extra geld kan verdienen, én onze zorgteams in de thuiszorg kunt ondersteunen, maar vooral ook ervaring kan opdoen in de zorg!

Wat ga je doen?

De thuiszorgteams van KleinGeluk werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.

In de thuiszorg kom je bij cliënten thuis, ieder met een eigen zorgvraag. Je hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen.

Als student geneeskunde, verpleegkunde of verzorgende IG ondersteun je de thuiszorgteams wanneer jij tijd hebt om te werken. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken. De werkzaamheden zijn afhankelijk van je studie en opleidingsjaar. Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijk lessen en/of stages uitgevoerd en dienen met een voldoende beoordeeld te zijn. Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen. Uiteraard ontvang je goede begeleiding van ervaren zorgprofessionals.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

 • Je bent een mbo / hbo student geneeskunde, verpleegkunde of verzorgende IG;
 • Je hebt minimaal één stage met een voldoende afgerond;
 • Je beschikt over een dienstverlenende, verantwoordelijke en klantgerichte instelling;
 • Je weet de zorg af te stemmen op de wensen en behoefte van de cliënten en hebt oog voor hun persoonlijke situatie;
 • Je bent leergierig en een echte teamplayer;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Inschaling

 • Een (parttime) dienstverband voor in 1e instantie de duur van een jaar (uren in overleg); zodat jij zelf kunt bepalen of je wel of niet kunt komen werken en of het werk goed te combineren valt met stage en opleiding;
 • Een salaris conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO VVT); afhankelijk van de ervaring/functie die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een klein team met enthousiaste en betrokken collega’s die je goede begeleiding zullen geven;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk; de werktijden zijn aangepast op jouw schoolrooster;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij aanvullende (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. De volledige kosten hiervan worden door KleinGeluk vergoed.

Bijzonderheden

Heb je interesse om praktijkervaring op te doen in thuiszorg, meld je dan gelijk aan!
Wij willen graag weten wie jij bent, wat je al kan en wanneer je beschikbaar bent om te komen werken. We kijken uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek!

Wil je eerst even komen kennismaken om een beeld te krijgen van de thuiszorg en de werkzaamheden, dan ben je van harte welkom voor een kop koffie.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Danielle van der Werf (medewerker werving & selectie), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) BBL Verpleegkundige 4
BBL verzorgende 3 IG
Helpende niveau 2
Overig
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 19-01-2023
Reageer voor 31-03-2023
Ingangsdatum 01-04-2023
Nummer 117115

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk