Bijbaan in de zorg
Careaz

Functieomschrijving

Dé kans om het beroep van dichtbij te ervaren en tegelijkertijd ervaring op te doen als aanvulling op je CV. Wil jij extra werkervaring op doen in de zorg? Ontdek bij Careaz hoe leuk dat is!
Bij ons krijg je goede begeleiding, is er een prettige werksfeer en ontvang je een interessant salaris!

Je komt te werken in het woonzorg centrum in J.W. Andriessen in Borculo. Je werkzaamheden zijn gericht op het bieden van lichamelijke verzorging, sociale begeleiding en ondersteuning aan cliënten en het verlenen van hulp bij ADL activiteiten.

Functie eisen

We zoeken studenten die een MBO/HBO opleiding in de zorg volgen (verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4/5), die we in kunnen zetten als helpende niveau 2.
Je hebt een stage met ADL-ervaring afgerond. Theoretische en praktische toetsing van het onderdeel medicatietoediening is een pré. Verder ben je tactvol, geduldig en goed in het stellen van prioriteiten en vraaggericht werken.

Inschaling

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd, waarbij de uren in onderling overleg worden bepaald (minimaal 150 uur op jaarbasis). Je krijgt een goedbetaald salaris conform de CAO VVT.
Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de afdeling HR, telefoonnummer: 0544-374273

Type Vacature
Intern nummer v19.0068
Organisatie Careaz
Locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Helpende niveau 2
Vakantiewerk Helpende niveau 2
Publicatiedatum 31-10-2019
Reageer voor 01-02-2020
Ingangsdatum 31-10-2019
Nummer 48589

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz