(Bijbaan) Persoonlijk/assistent begeleider 7 uur in Neede
Estinea

Functieomschrijving

Waar kom je te werken?
Logeerhuis de Weemerhof in Neede biedt mogelijkheid voor logeren, dag- en eventueel vakantieopvang voor kinderen en volwassenen met een beperking, die nog thuis bij zijn/haar ouders wonen. De cliënten hebben een uiteenlopend niveau. Een aantal cliënten hebben naast een verstandelijke beperking bijkomende problematiek zoals een autistische stoornis.

Je werkt alleen of met z’n tweeën op een groep van maximaal 7 cliënten. Je onderneemt acitiviteiten met de cliënten in zowel groepsverband als individueel. Je zorgt voor structuur en duidelijkheid, zodat de cliënten weten waar ze aan toe zijn. Ook help je de ze met de persoonlijke verzorging.
Daarnaast onderhoudt je het contact met de ouders van de cliënten.

Het logeerhuis is voornamelijk open in de weekenden van vrijdagmiddag 15.00 uur tot zondagavond 18.00 uur. Je diensten bestaan uit dag- en slaapdiensten.

Het huidige team bestaat uit 5 persoonlijk begeleiders, 3 assistent begeleiders, een huishoudelijk medewerker een vrijwilliger. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor het begeleiden van logees, zodat zij een zo leuk mogelijk weekend hebben.

Functie eisen

Pas jij bij ons team?
• Je beschikt over een relevant MMZ niveau 3 of 4 diploma of gelijkwaardig.
• Je hebt ervaring in het werken met ondersteuningsplannen
• Je hebt een pro-actieve houding; je bent gedreven, ondernemend en denkt in mogelijkheden
• Je vindt het vanzelfsprekend om samen te werken met de logees en je collega’s, maar kan ook prima individueel taken oppakken en uitvoeren
• Je bent in staat om rust en structuur aan te brengen in het dagritme van de logees
• Je hebt inlevingsvermogen en bent flexibel ingesteld

Inschaling

Past Estinea bij jou?
• Je krijgt een jaarcontract voor 7.2 uur per week (20%). Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.
• De inschaling is in schaal 30 (assistent begeleider) en in schaal 40 (persoonlijk begeleider) conform CAO Gehandicaptenzorg.
• Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
• Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
• Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
Zijn wij op zoek naar jou? Reageer dan vandaag nog. Reageer voor 16 december 2019.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel met team Weemerhof op woensdagochtend van 9:00-12:00 uur of in het weekend vanaf vrijdag 15:30 uur op het telefoonnummer 06-20942698 of 088-4950725.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Logeren Weemerhof
Postcode 7161CG
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 27-11-2019
Reageer voor 16-12-2019
Nummer 49859

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea