Bijbaan student verpleegkunde of verzorging IG thuiszorg Terborg
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Jouw dienst begin je op één van onze locaties, samen met je collega’s en met een kop koffie (of thee). Daarna check je op de telefoon de route van je dag en op je iPad lees je het digitale zorgdossier van jouw eerste cliënt door. Dan ga je op pad, je hebt er zin in. Jij verleent dan ook graag én zelfstandig de beste thuiszorg op maat aan je cliënten. Als zorgondersteuner thuiszorg (functie is afhankelijk van je studie en opleidingsjaar), bij Azora, de Beste Werkgever van Gelderland; met fijne collega’s en mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.

Jij zorgt dat jouw cliënten verzekerd zijn van de beste zorg. Dit lukt je door:
 Persoonlijke en professionele (ADL) zorg op maat bij de cliënten thuis te verlenen.
 Verzorgende handelingen met zorg te verrichten.
 Te overleggen met de cliënt, verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundigen.

Functie eisen

Zo ben jij

'Zorgen voor' is vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. En als we het over 'jou' hebben, dan doelen we erop dat je samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus dat je hart hebt voor het vak en stevig in je schoenen staat. En dat je begrijpt dat zorg zich niet beperkt tot kantoortijden, maar 24/7 doorgaat. Daarnaast ben jij  een derde of vierde jaars student Verpleegkunde (mbo of hbo) of tweede of derde jaars student Verzorgende IG en kun je beschikken over een auto of brommer/scooter zodat je onze cliënten thuis goed kunt bereiken.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als medewerker kun jij bij Azora rekenen op:
• Een contract, voor het aantal uren dat jij graag wil werken.
• Een reiskostenvergoeding conform cao VVT.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Een leuke en leerzame bijbaan bij jou in de buurt.
• De beschikking over een iPad en telefoon.

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Jefke van Stiphout, onze teammanager, via 0315-338111 of j.vanstiphout@azora.nl.

Sta jij nu al te trappelen om Azora Thuiszorg in Terborg te komen versterken? Klik dan nu op de link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/bijbaan-student-verpleegkunde-of-verzorging-ig-thuiszorg-terborg-en-omgeving-1/  en solliciteer op deze uitdagende bijbaan!

 

Type Vacature
Intern nummer 20200007
Organisatie Azora
Locatie Azora thuiszorg in Terborg
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 10
Uren tot 15
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-02-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 31-03-2020
Nummer 51266

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora