Bijbaan voor student zorg niveau 3 of 4 op onze Revalidatie afdeling!
Carintreggeland

Functieomschrijving

Ben jij in opleiding voor Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 ?
Wil jij graag relevante werkervaring opdoen naast je studie?
Heb jij interesse in de ouderenzorg en met name de revalidatie?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Bij Eugeria in Almelo is er een mogelijkheid om als Verzorgende niveau 3/IG of Verpleegkundige niveau 4 in opleiding een superleuke bijbaan te krijgen. Je mag ervaringen opdoen binnen de Revalidatiezorg waar onze cliënten kleinschalig wonen. Dit betekent dat de bewoners een eigen kamer hebben en een gezamenlijke woonkamer/keuken. De maaltijden zijn gezamenlijk en daar kun jij bij helpen. Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar het toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook het praatje bewegen en een rondje lopen.
Bij revalidatie cliënten leer je hoe je als toekomstige zorgprofessional cliënten begeleidt naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.

In deze bijbaan heb je de gelegenheid om veel te leren en een leuk zakcentje bij te verdienen natuurlijk!
We vinden het ook belangrijk dat je bijbaan goed te combineren blijft met je studie en zullen daarom de uren die je beschikbaar bent en je rooster goed met elkaar afstemmen.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent in opleiding voor Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor, gemotiveerd en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om een praatje te maken
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt
 • Je hebt minimaal één stage-ervaring
 • En je bent flexibel beschikbaar in de avonden en weekenden en afhankelijk van je rooster in de ochtenden

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT afhankelijk van de opleiding en het opleidingsjaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van onze organisatie? Kijk hier.

Wil je weten hoe het is om bij Carintreggeland te werken? Emine vertelt hoe het is om als student stage te lopen bij ons en vertelt over de leermogelijkheden bij ons. Klik hier op de link voor het filmpje.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-196
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Bente Olthof op emailadres b.olthof@carintreggeland.nl
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 02-11-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55740

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland