Bijbaan voor studenten met een zorgopleiding, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

Kom bij de Botterhof Wierden of bij wijkverpleging Wierden en je krijgt uren voor het weekend en/of avonden op contract. Tegelijkertijd doe je ervaring op voor het vak waarvoor je leert. Hoe mooie combinatie is dat? Denk ook aan secundaire arbeidsvoorwaarden als een iPad en vele ontwikkelingsmogelijkheden. Maar vooral: een goede sfeer! Qua uren kan rekening gehouden worden met stageperiodes.

Wij verlenen zorg op de Carintreggeland manier: passende zorg en individuele ondersteuning. De klant houdt de regie, jij het initiatief. Zo bieden we onze klanten op maat gemaakte hulp en ondersteuning die hij of zij verdient.

Onze manier van zorgen en verzorgen spreekt je aan. Je bent uit het juiste, bijzondere hout gesneden om dit echte werk aan te kunnen. Daarom zoeken we jou.

Medewerker zorg i.o. niveau 3 en 4 (2e jr afgerond) of niveau 5 (1e jr afgerond)

Achter iedere voordeur een nieuwe situatie, waar je mee aan de slag moet. Daarom kan je improviseren en geniet je van afwisseling, Je klanten houden de regie, maar jij neemt in veel gevallen het initiatief. Jij bent de eerst verantwoordelijke en verleent zorg aan de hand van het zorgplan. Je werkt in een team, maar je verricht je werkzaamheden zelfstandig en in overleg met je klant. Je kan goed samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers. Je hebt humor en een positieve levensinstelling. Je speelt een belangrijke rol in het dagelijks leven van de cliënten. Dat maakt jou bijzonder.

Wij zijn dus op zoek naar studenten die een bijbaan zoeken naast hun MBO-opleiding verzorging/verpleegkunde (2e jaar afgerond),of HBO-V (1e jaar afgerond).

Jij bent

  • Een sterke persoonlijkheid die dit echte werk aan kan
  • Initiatiefrijk, flexibel en een prima communicator
  • Ambitieus, zelfstandig en een uitstekende samenwerker
  • Humor en daadkracht

Wij bieden

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Graag duidelijk aangeven welke jaar in de opleiding verzorging/verpleegkunde je hebt afgerond.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-012
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, Carintreggeland Huis De Botterhof
Postcode 7642VM
Stad Wierden
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Sandy Stamsnijder, manager zorg, e-mail s.stamsnijder@carintreggeland.nl
Functie(s) Overig
Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Publicatiedatum 17-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Nummer 50786

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland