Bijbaan voor studenten Verpleegkunde / Verzorgende IG
Kleingeluk

Functieomschrijving

ij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s.
De thuiszorg vormt een apart organisatieonderdeel. Zij hebben de innovatiekracht om voortdurend nieuwe diensten en arrangementen aan te kunnen bieden die passen bij de steeds veranderde, individuele vraag. Binnen de thuiszorg wordt er planmatig, constructief en in kleine teams gewerkt.

Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,7!
Wil jij hier een bijdrage aanleveren, ben jij 3e of 4e jaar student Verpleegkunde / Verzorgende IG en wil jij al tijdens de opleiding praktijkervaring op doen dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!

Binnen diverse thuiszorgteams zijn wij op zoek naar mbo/hbo studenten Verpleegkunde en Verzorgende IG; uren in overleg wanneer het jou uitkomt!

Wat ga je doen?

De thuiszorgteams van KleinGeluk werken in de zorgwoningen in de directe omgeving van onze woonzorgcentra en in de wijk, binnen de gemeente Apeldoorn.

In de thuiszorg kom je bij cliënten thuis, ieder met een eigen zorgvraag. Je hebt met veel verschillende mensen persoonlijk contact. Je werkzaamheden bestaan uit (tijdelijk) geplande- en ongeplande zorg. Ongeplande zorg vind plaats na een oproep via de persoonsalarmeringen.

Als student verpleegkunde / Verzorgende IG ondersteun je de thuiszorgteams wanneer jij tijd hebt om te werken. Je verricht verzorgende, verpleegtechnische en begeleidende taken. De werkzaamheden zijn afhankelijk van je studie en opleidingsjaar.

Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijk lessen en/of stages uitgevoerd en dienen met een voldoende beoordeeld te zijn.

Je krijgt alle ruimte om je verder te ontwikkelen.
Uiteraard ontvang je goede begeleiding van ervaren zorgprofessionals.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Je bent 3e of 4e jaar mbo / hbo student verpleegkunde of verzorgende IG;
  • Je hebt minimaal één stage met een voldoende afgerond;
  • Je beschikt over een dienstverlenende, verantwoordelijke en klantgerichte instelling;
  • Je weet de zorg af te stemmen op de wensen en behoefte van de cliënten en hebt oog voor hun persoonlijke situatie;
  • Je bent leergierig en een echte teamplayer;
  • Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs.

Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en kan je prima in teamverband als ook zelfstandig werken.

Tenslotte mag jij als verpleegkundige / verzorgende IG in opleiding meedenken over de kwaliteitsverbetering van onze zorg. Wij staan open voor jouw ideeën!

Inschaling

  • Een (parttime) dienstverband voor in 1e instantie de duur van 7 maanden;

(uren in overleg); zodat jij zelf kunt bepalen of je wel of niet kunt komen werken en of het werk goed te combineren valt met stage en opleiding;

  • Een salaris conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO VVT), afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
  • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering. 

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Interesse?

Ben jij een 3e/4e student verpleegkunde of verzorgende IG en wil jij graag deel uit maken van één van onze professionele thuiszorgteams dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan wij graag met je in gesprek!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling P&O, bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

 
Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie Thuiszorgteams Kristal, De Groene Hoven, Nieuw Zuidzicht, Symfonie
Postcode 7333NC
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-04-2021
Reageer voor 01-06-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 66245

Kleingeluk

GELUKSBRENGERS gezocht. Wij zijn KleinGeluk! Dé Apeldoornse ouderenzorgorganisatie ontstaan uit De Zorgmensen en De Goede Zorg samen. Zorgen voor ouderen is zoveel meer dan iemand aankleden, een bed verschonen en de administratie bijhouden. Het gaat om de mooie momenten tussen de regels door. Je weet wel, van die kleine dingen die een dag de moeite waard kunnen maken. Het is dan ook onze missie om cliënten natuurlijk de juiste zorg te verlenen, maar ook net dat beetje extra te geven. Met een klein gebaar voor een glimlach te zorgen. Dat kleine geluksgevoel te brengen. Met dagelijkse geluksmomentjes die van onschatbare waarde zijn. Zo maken wij het verschil. Kom jij ons daarbij helpen? Werken in de ouderenzorg moet echt persoonlijk zijn, vinden we. Daarom werk je bij KleinGeluk kleinschalig. Medewerkers die zich echt thuis voelen, daar doen we het voor. We bieden veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden. En onze locaties zijn goed bereikbaar, of je nu met de fiets, het openbaar vervoer of de auto komt.

Meer over Kleingeluk