Bijbaan Wonen met Zorg voor student Verpleegkunde/Verzorgende IG
Sensire

Ben jij student Verzorgende IG of Verpleegkunde en wil jij gedurende je opleiding alvast ervaring in de praktijk opdoen? Vanaf je tweede studiejaar kunnen wij je een werkplek bieden binnen één van onze woonzorglocaties, in een team met enthousiaste collega's waar je alle ruimte krijgt je te ontwikkelen. Lijkt het jou wat om onze klanten intramuraal te ondersteunen? Jij kan hiermee een bijdrage leveren aan het welzijn en de zelfstandigheid van onze bewoners.

Wat ga je doen?

Werk je binnen Wonen met Zorg? Dan ga je aan de slag binnen één van onze woonzorglocaties. Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. De tevredenheid van onze bewoner staat voorop. Samen met je collega’s lever je goede zorg- en dienstverlening. Als oproepkracht ondersteun je de zorgteams van onze woonzorglocaties, wanneer jíj tijd hebt om te werken.
Sensire Wonen met Zorg in de Achterhoek

Binnen onze woonzorgcentra richten wij ons op vier doelgroepen, te weten Somatiek, Psychogeriatrie, Verzorgd Wonen en Revalidatiezorg. Afhankelijk van de locatie, word je ingezet op de verzorging van één of meerdere doelgroepen. Binnen het team werk je samen met een teamverpleegkundige, verzorgenden en woonbegeleiders.

Als student verricht je de volgende zorgtaken zelfstandig:
 • ondersteuning bij de ADL 
 • aan- / uittrekken van steunkousen
 • medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten
 • insuline spuiten, intramusculiar, subcutaan, fraxiparine spuiten
 • eenvoudige wondzorg
 • complexe wondzorg
 • stoma-zorg
 • sonde-voeding
Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijklessen en/of stages uitgevoerd en deze zijn met een voldoende beoordeeld. Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar, zullen wij je inzetten voor de voorkomende werkzaamheden, die jij mag uitvoeren.

Oproepkrachten ontvangen een tijdelijk oproepcontract (0-uren). Je hebt daardoor geen verplichting om te werken en kunt werken als het jou uitkomt. Je helpt het team uit de brand, als deze er niet uitkomt met het opvullen van diensten of als een collega uitvalt of vrij wil. Wat wij verwachten is dat je flexibel inzetbaar bent (ook in de vakantieperiodes).

Wie ben jij?

Je komt in aanmerking indien:
 • je één van de volgende opleidingen volgt: Verzorgende IG (vanaf tweede jaar), Verpleegkunde (vanaf tweede jaar mbo of hbo) of geneeskunde;
 • je minimaal één stage-ervaring, bij voorkeur in de ouderenzorg, hebt;
 • je bovengenoemde handelingen zelfstandig kunt uitvoeren;
 • je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overhandigen.
Je bent een enthousiaste collega en onze bewoners worden graag door jou geholpen, omdat jij voor hun het verschil maakt. Je hebt oog voor hun persoonlijke situatie en weet de zorg af te stemmen op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je kunt zelfstandig werken, maar schroomt niet om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. Vroeg je bed uit of keer een extra dienst vind je prima, omdat je flexibel bent en graag je handen uit de mouwen steekt voor onze bewoners.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Je krijgt bij aanvang een tijdelijk oproepcontract voor de duur van 7 maanden of 1 jaar, zodat jij zelf kunt bepalen of je wel of niet kunt komen werken en dit goed te combineren valt met stage en opleiding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze recruiters.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1411
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Uren van 4
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman-Schuurman, h.schuurman@sensire.nl, +31 6 30259064
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 48783

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire