Binnen Trias team Residentieel ontstaan 2 vacatures voor de functie van: Pedagogisch medewerker B m/v 20 uur per week
Trias

Functieomschrijving

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren. Daarbij onderhoud je zowel interne als externe contacten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten voor de jongeren en je woont teambesprekingen bij. Daarnaast kunnen we je vragen om op de problematiek aangepaste leer-/trainingsmodules te helpen ontwikkelen, dan wel een bijdrage te leveren om bestaande modules/trainingen te verbeteren op basis van opgedane praktijkervaring.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Als pedagogisch medewerker ben je in het bezit van een MBO-SPW, HBO-SPH of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.
Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen een pré. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

Inschaling

Een zelfstandige, tijdelijke, functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 7. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatie omstandigheden wordt dit omgezet naar een vaste aanstelling.

Bijzonderheden

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk tot 24 februari 2019,  onder vermelding van vacaturenummer 005-2019 richten aan werken@trias-groep.nl t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Werkplein
Intern nummer 005-2019
Organisatie Trias
Locatie Trias locatie Reggeberg in Hellendoorn
Postcode 7447PB
Stad Hellendoorn
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wietske Spoelstra, manager Zorg Residentieel, bereikbaar via w.spoelstra@trias-groep.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 06-02-2019
Reageer voor 24-02-2019
Ingangsdatum 06-02-2019
Nummer 43521

Trias

Trias biedt met 320 professionals én ruim 450 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.trias-groep.nl.

Meer over Trias