Biomedisch technoloog
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling zorgtechnologie bestaat uit de medische techniek, klinische fysica en verpleegkundige magazijnen. Er werken 30 collega's en binnen het onderdeel klinische fysica werk je samen met 3 klinisch fysici en 2 biomedisch technologen. Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde. Dit doe je op het gebied van veiligheid, functionaliteit en bedrijfsmatigheid bij de toepassing van medische technologieën. De afdeling beschikt over onderzoekskamers met geavanceerde apparatuur en over een state of the art hybride OK. Onderzoek wordt verricht met behulp van verschillende technieken, waaronder digitale bucky, MRI, (PET)CT, gammacamera, angiografie en interventie, mammografie en echografie. De afdeling radiologie en nucleaire geneeskunde zorgt iedere dag opnieuw voor het leveren van goede diagnostiek aan onze medisch specialisten en de huisartsen in de regio en jij gaat hier een essentiële bijdrage aan leveren. Dit doe je door zelfstandig te werken aan technologische oplossingen. Daarnaast werk je nauw samen met medisch technologen, medisch technici, verpleegkundigen, MBB-ers, medisch specialisten en de managers van diverse afdelingen. Je werkt ook samen met onze servicepartner Siemens. Je wordt breed ingezet voor diverse taken en projecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en doelmatige inzet van medische technologie. Je bent inhoudelijk verbonden aan diverse QMT-expertteams. Je voert diverse metingen uit, verzorgt medisch technische scholing en begeleidt stagiaires. Je bent het eerste aanspreekpunt voor kwaliteitsborging van apparatuur en medische software en draagt in samenwerking met de stralingsbeschermingsdeskundigen bij aan een veilige toepassing van ioniserende straling.

Functie eisen

Je beschikt over een master’s degree in Biomedical Engineering. Je hebt het diploma “Stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige” reeds behaald of je bent bereid om deze te behalen. Naast jouw natuurlijke affiniteit met kwaliteitszorg en medische technologieën heb je een grote interesse in ICT en beeldvormende technieken in de zorg. Als persoon communiceer je doelmatig met de diverse collega’s en je kunt hierbij inspireren en overtuigen. Je beschikt over een flexibele, ondernemende, accurate en gezond kritische houding. Je kunt zowel individueel als in teamverband werken. Je hebt het vermogen om zelfstandig inhoud en sturing te geven aan complexe projecten, prioriteiten te stellen en kunt snel schakelen tussen de diverse aspecten van deze functie.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.322,= (60-0) en maximaal € 4.798,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. We kennen ook een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, ORT toeslagen, reiskostenvergoeding, etc. 

Bijzonderheden

Het aantal arbeidsuren bedraagt 28,8 uur (80%) gemiddeld per week.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Omdat wij onze medewerkers graag stimuleren om zich te blijven ontwikkelen, heb je bij ZGT toegang tot het platform GoodHabitz. Hier kun je allerlei workshops/trainingen volgen zodat jij je op persoonlijk, maar ook professioneel vlak kunt blijven ontwikkelen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 13 december 2021.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anita Sieverink, manager zorgtechnologie of Sanne Vaartjes, klinische fysicus, kunnen je meer informatie geven over de vacature, telefoonnr. 088 708 5988.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 22-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-12-2021
Nummer 73057

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT