Beleidsadviseur / projectleider Mens & Organisatieontwikkeling - Wilp
Zozijn

Heb jij ervaring met de ontwikkeling van beleid dat werkelijk aansluit bij wat nodig is en wat werkt in de praktijk? Volg je op dit gebied proactief relevante wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen? Beschik je over de creativiteit voor het vormgeven van passend beleid dat bijdraagt aan werkgeluk en de medewerkersreis? Weet jij als geen ander dat people analytics inzicht geeft om datgene te doen wat bijdraagt aan voldoende, professionele en gelukkige medewerkers? Dan zijn we bij Zozijn op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Cliënten maken deel uit van de samenleving. We helpen ze gebruik te maken van wat de samenleving al biedt en stimuleren hen in wat zij de samenleving te bieden hebben. Alles draait om cliënten met hun netwerk. Om hun eigenheid, gezondheid, leven en hun regie daarover. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor cliënten toe doet. Onze kernwaarden zijn liefdevol, vakkundig en vindingrijk.

De dienst PO&O bij Zozijn ontwikkelt zich richting een toekomstbestendige afdeling Mens & Organisatieontwikkeling. Een afdeling waar de strategische thema’s hoog op de agenda staan. Thema’s zoals werkgeluk, arbeidsmarkt, vitaliteit & veerkracht, sociale innovatie en strategische personeelsplanning. Hiermee kunnen we bij Zozijn ook in de toekomst zorg en ondersteuning  bieden aan onze cliënten.

Wat ga je doen?
Je werkt voor de totale dienst aan integrale strategie en beleidsontwikkeling. Beleidsontwikkeling doe je in co-creatie. Omdat we erin geloven dat het gebruik maken van de verschillende perspectieven leidt tot een beter beleid! En voor jou is beleid pas beleid als het geïmplementeerd is en werkt in de praktijk. Natuurlijk evalueer je en pas je het aan wanneer nodig zodat het blijft werken. Waar nodig vervul je de rol van projectleider. Je bent een expert op het gebied van arbeidsvoorwaarden en regelingen. Daarin zoek je ook actief de samenwerking met de afdeling financiën. In deze functie:

 • Volg en deel je ontwikkelingen die binnen jouw vakgebied passen zoals arbeidsvoorwaarden, werkgeluk en strategische personeelsplanning en vertaal je deze naar beleid voor Zozijn.
 • Zorg je in samenspraak met de personeelsadviseurs voor goede implementatieplannen.
 • Zorg je voor analyses van HR management informatie en vertaal je, in samenspraak met je collega’s, de conclusies naar adviezen en beleid dat bijdraagt aan bijvoorbeeld meer werkgeluk en werkvermogen. Hierin zoek je actief de samenwerking met de afdeling Finance & Control zodat management informatie éénduidig vorm krijgt.
 • Betrek je bij  beleidsontwikkeling actief de praktijk, zodat beleid aansluit. Je weet daarin te differentiëren, decentraal wat kan, centraal waar het toegevoegde waarde heeft. Je legt uit wanneer en waarom centraal beleid toegevoegde waarde heeft, zodat de ‘business’ zich hieraan kan committeren.
 • Ondersteun je actief bij de integrale beleidsontwikkeling en zorg je actief voor consistentie daarbinnen.
 • Treed je op als projectleider of -lid bij grote M&OO projecten.
 • Ontwikkel je samen met het team een visie op goed werkgeverschap en denk je creatief mee over de vraag hoe wij vanuit M&OO optimaal kunnen bijdragen aan de Zozijn strategie en doelen.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven beleidsadviseur die in co-creatie komt tot passend M&OO beleid. Je kunt goed analyseren en heb je een sterk conceptueel vermogen. Er zijn veel ontwikkelingen, er zijn verschillende ballen die jij in de lucht moet houden. Maar juist dan kom jij goed tot je recht. Je bent flexibel en schakelt makkelijk. Je beschikt over de nodige creativiteit en je bent in staat trends & ontwikkelingen en inzichten vanuit Zozijn te vertalen naar kansen voor aantrekkelijk en eigentijds werkgeverschap. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Hierbij druk je jezelf kernachtig uit. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en daar geniet je van. Resultaten behaal je niet in je ééntje maar boek je samen!

Verder heb je:

 • Een opleiding op WO niveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met beleidsontwikkeling
 • Ervaring als projectleider en projectmatig werken
 • Excellente kennis van relevante wet- en regelgeving
 • Ervaring met het werken met HR data en -applicaties
 • en ben je cijfermatig goed onderlegd

We vragen wat van jou en daar zetten we natuurlijk ook wat tegenover!

 • Van ons mag je een uitdagende baan voor 24 tot 28 uur per week verwachten in een leerrijke omgeving met een prettige open werksfeer, waar innoverende ontwikkelingen plaatsvinden met betrokken en gemotiveerde collega’s.
 • Je mag invulling geven aan een nieuwe functie binnen een ambitieuze dienst.
 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied aansluitend bij jouw interesses.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Salarisschaal FWG 60 (indicatieve waardering) conform de CAO – Gehandicaptenzorg (maximaal € 4.799,- o.b.v. 36 uur)
 • Een jaarcontract voor 24 tot 28 uur per week met de intentie tot verlenging naar onbepaalde tijd.

Past dit helemaal bij jou?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Solliciteren kan via de knop ‘solliciteren’. Voor deze vacature hebben we geen sluitingsdatum. Dit betekent dat als de geschikte kandidaat gevonden wordt, de vacature wordt gesloten. Zolang de vacature zichtbaar is, is de kandidaat nog niet gevonden.

Bijzonderheden
Het inwinnen van referenties en het opvragen van een (positieve) ‘verklaring omtrent gedrag’ vormen onderdeel van de procedure. Een assessment of een opdracht kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Zozijn
Locatie Wilp
Postcode 7384 AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Adviseur
Overig
Publicatiedatum 12-01-2022
Reageer voor 28-02-2022
Nummer 107098
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn