Business Controller
Verian

Ben jij een cijfermatig expert en een strategisch denker? Lees dan snel verder!

Business Controller
32 tot 40 uur per week

Wat ga je doen?
Als Business Controller geef jij cijfers een betekenis. Jij maakt het verhaal achter de cijfers voor onze regio- en afdelingsmanagers. Je bent een sparringpartner voor de controller en de directie, je adviseert hen bij complexe vraagstukken en de uitvoering van het bedrijfseconomisch beleid.

Je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het opstellen van periodieke rapportages;
 • Het door ontwikkelen van bestaande en nieuwe rapportages;
 • Het uitvoeren van diverse administratieve controles en analyses;
 • Het opstellen van de begroting, budgetten en prognoses;
 • Jij houdt de visie van het bedrijf en de bedrijfsdoelen in het vizier.

Jouw nieuwe werkplek
Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van (specialistische) woon – en thuiszorg, van huishoudelijke hulp tot thuisbegeleiding. Ook bieden wij maatschappelijk werk en jeugdgezondheidszorg. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!
Wij kenmerken ons door een open en informele cultuur, naast professionaliteit vinden wij plezier hebben in je werk voor Vérian een enorm belangrijke factor.

De afdeling Finance & Control is werkzaam voor de 3 thuiszorgorganisaties: Vérian, Thuisgenoten en BTK-zorg. Het is een klein team, dit geeft jou de mogelijkheid om jouw financiële expertise op alle mogelijke manieren in te zetten. Omdat je voor de 3 thuiszorgorganisaties werkt, werk je vanuit onze verschillende kantoren. 

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • HBO werk- en denkniveau en een opleiding in bedrijfseconomie, controlling of accountancy;
 • Sterk analytisch ingesteld waardoor je hoofdlijnen snel oppakt en de details overziet;
 • Je weet in Excel uitstekend de weg te vinden dankzij jouw gevorderde vaardigheden;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een echte teamspeler die verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat;
 • Je bent oplossingsgericht en werkt nauwkeurig.

Jij ziet kansen in de cijfers om het bedrijf te laten groeien en de bedrijfsprocessen te optimaliseren!

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor 32 tot 40 uur per week voor de duur van een jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd;
 • Inschaling op basis van de cao VVT in FWG 55 minimaal € 3.176,71 en maximaal € 4.558,88 euro per maand (op basis van 36 uur, afhankelijk van ervaring);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, en een aantrekkelijke werkkostenregeling;
 • Goede pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Fijn voor later!                  

Is dit jouw nieuwe baan?
Solliciteer dan snel en eenvoudig via onderstaand formulier. Je ontvangt gelijk een bevestigingsmail en we nemen binnen 5 werkdagen telefonisch contact met je op. Nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Apeldoorn.

Eerst nog wat meer informatie over deze functie?
Twijfel niet om contact op te nemen met Rudi Haan, Controller, op het telefoonnummer 088-0881530 of e-mail [email protected]

Wij kiezen er bewust voor deze vacature zelf in te vullen. Wij vragen bedrijven of organisaties die hun diensten aan willen bieden, geen contact met ons op te nemen.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Rudi Haan - Controller
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-02-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 30-04-2023
Nummer 117648
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian