Business Controller
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij degene die alles weet van het beheren en verzamelen van managementinformatie?
 • Weet jij te adviseren op basis van analyses en gegevens?
 • Ben jij organisatie sensitief en gewend aan deadlines?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

In deze veelzijdige functie verzorg jij de gehele Planning & Control cyclus waaronder de begroting, kwartaalrapportages en de jaarrekening.

Jij bent hét aanspreekpunt voor de managers Zorg en de ondersteunende diensten. Je adviseert gevraagd en ongevraagd en jij bent in staat collega’s van verschillende niveaus mee te nemen in het boeiende verhaal achter de cijfers. Het verdiepen in landelijke ontwikkelingen binnen de zorg heeft jouw grote interesse waardoor jij de organisatie kunt helpen om de impact hiervan te vertalen naar risico’s, mogelijkheden en consequenties.

Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling, implementatie, evaluatie en doorontwikkeling van de P&C cyclus, informatievoorziening en datamanagement. Dit doen we veelal op projectbasis, waardoor je samenwerkt met professionals vanuit verschillende disciplines.

Je maakt onderdeel uit van een team met 6 Business Controllers. Door jouw stijl van communiceren ben jij in staat maximaal bij te dragen aan de verbinding, samenwerking en afstemming binnen het team en tussen de verschillende segmenten, managers en afdelingen waardoor wij uiteindelijk samen de beste zorg kunnen leveren richting onze cliënten!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of controlling
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent pro actief en een kritische sparringpartner.
 • Je bent organisatiesensitief, communicatief en maakt gemakkelijk verbinding
 • Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen en trends en in staat om deze kennis te benutten ten behoeve van de organisatie
 • Je hebt het vermogen in te spelen op veranderingen en hierin te adviseren.
 • Je bent een doorzetter en teamspeler.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

Je vindt bij ons

 • Een heel divers takenpakket met complexe en uitdagende vraagstukken waar jij vanuit jouw expertise direct mee aan de slag kunt!
 • Een uitdagende plek in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
 • Goed ingerichte automatisering. Binnen de afdeling wordt onder andere gewerkt met AFAS Profit, Lucanet, Viewpoint en Fierit
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 55. Maximaal € 4.161,92 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
 • Vanaf oktober een nieuwe werkomgeving aan het Gezondheidspark in Hengelo, gericht op samenwerken, ontmoeten en ontwikkelen

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien.
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig.  Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Bijzonderheden

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-057
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria Paus-Droste, manager financiën en control, telefoonnummer 06-55730942
Functie(s) Adviseur
Controller
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 68764

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland