Business Controller
Jarabee

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

De missie van Jarabee is dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Wij zijn er voor gezinnen waarbij complexe vraagstukken de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Zij komen er zelf of met lichte ondersteuning niet uit. Met betrokken professionals, pleeggezinnen en in samenwerking met andere organisaties ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen in de gehele regio Twente om er sterker uit te komen.

 In verband met het versterken van onze bedrijfsvoering zijn wij zo snel mogelijk op zoek naar een

 Business Controller (32-36 uur)

 Hier ga je werken:

Als Business Controller (BC) ben je een belangrijke sparringpartner van de managers. De managers zijn integraal verantwoordelijk voor hun organisatieonderdeel. Als BC ondersteun je de managers bij de doorontwikkeling van sturing op de bedrijfsvoering van het organisatieonderdeel waar zij verantwoordelijk voor zijn. Je rapporteert, analyseert en adviseert de managers op onafhankelijke wijze en doet verbetervoorstellen. Tot slot sluit de BC aan bij de kwartaalbesprekingen van de managers met de Bestuurder en de (Concern) Controller en levert, in samenwerking met de manager, voorafgaand de kwartaalanalyse aan.

Zo ziet je werk eruit:

 • Je maakt periodieke analyses op basis van beschikbare data en stelt daarmee de managers in staat om gericht te sturen;
 • Je adviseert de managers op gebied van bedrijfsvoering, interne beheersing en risicomanagement voor de verschillende organisatieonderdelen;
 • Je levert een bijdrage aan de doorontwikkeling van sturingsinformatie;
 • Je signaleert risico's en kansen binnen de verschillende onderdelen van de organisatie en ondersteunt bij planvorming en besluitvorming;
 • Je stelt adviezen op, ontwikkelt scenario’s voor verandering en vernieuwing en vertaalt deze naar mogelijke oplossingen, business cases en (deel)projecten.

Functie eisen

Dit ben jij: 

 • Je beschikt over een afgeronde economische of bedrijfskundige opleiding op HBO- of WO-niveau;
 • Je hebt affiniteit met de genoemde taken en ervaring als Business controller in een complexe organisatie;
 • Je hebt goede advies- en communicatievaardigheden en bent samenwerkingsgericht;
 • Je bent sterk analytisch ingesteld waardoor je hoofdlijnen snel oppakt en de details overziet.

Inschaling

Dit bieden wij jou: 

Een functie in een professionele, dynamische werkomgeving met een informele en collegiale sfeer, waar we gezamenlijk het verschil proberen te maken voor jeugdigen. Als professional krijg je ruimte om jouw deskundigheid blijvend te ontwikkelen. Hierbij bewaren we met elkaar een goede balans tussen werk en privé.

Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg. 

 • een contract voor 32-36 uur per week;
 • salariëring als Controller in schaal 11 (tot maximaal € 5298,33 op basis van een 36-urige werkweek); 
 • pensioenvoorzieningbij Pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 • goedesecundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Bijzonderheden

Krijg jij een glimlach op je gezicht na het lezen van dit profiel?

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Reageer dan snel!

Stuur je CV en motivatiebrief via Zorgselect. De vacature sluit zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de procedure kun je informatie inwinnen bij het team P&O via telefoonnummer (074) 256 19 33. Voor meer informatie over de functie kun je informatie inwinnen bij Jan-Pieter Maas, Directeur bedrijfsvoering a.i., via 06-59882009.

Deze vacature is in- en extern uitgezet. Interne kandidaten krijgen voorrang in de procedure.

Type Vacature
Organisatie Jarabee
Locatie Jarabee, locatie Hengelo
Postcode 7555SJ
Stad Hengelo
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Jeugdhulpverlening
Informatie verkrijgen bij afdeling P&O
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-05-2023
Reageer voor 31-08-2023
Ingangsdatum 23-05-2023
Nummer 120231
Doorsturen Bekijk PDF

Jarabee

Jarabee is er voor jeugdigen van 0 tot 27 jaar en de mensen die belangrijk voor hen zijn. Als zij het zelf even niet redden, helpen wij bij lastige vragen over opgroeien en opvoeden. Met meer dan 400 betrokken jeugdzorgprofessionals en zo’n 500 pleeggezinnen staan we in Twente dag en nacht klaar. De regie over het eigen leven en de hulpverlening ligt bij de jeugdigen en hun opvoeders zelf. Hun vraag is ons vertrekpunt. Alles draait om het versterken van de eigen kracht en de omgang met elkaar. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Liefst in de eigen omgeving. Waar nodig treden we ook buiten de gebaande paden. Dat is de kracht van Jarabee: Jarabee versterkt!

Meer over Jarabee