Business developer met interesse in zorgtechnologie
Roessingh Research and Development

Functieomschrijving

Roessingh Research and Development (RRD) werkt in nationale en internationale consortia aan onderzoeksprojecten waarin innovatieve zorgtechnologie wordt ontworpen, ontwikkeld en geëvalueerd. Hierbij wordt voornamelijk gericht op revalidatietechnologie en eHealth. Dit doen we in nauwe samenwerking met de Universiteit Twente en Roessingh, Centrum voor Revalidatie.  Het doel in ons werk is om baanbrekende technologie te ontwikkelen middels hoogstaand onderzoek. We zorgen ervoor, in samenwerking met alle stakeholders, dat onze technologie ook succesvol wordt geïmplementeerd en geëxploiteerd. Daarnaast verricht RRD consultancy voor bedrijven die innovatieve technologie ontwikkelen, zoals usability studies, en verzorgen we professionele educatie. Voor ondersteuning en uitbreiding van deze activiteiten willen we ons team graag versterken met een

Business developer met interesse in zorgtechnologie

 Je taken

We bieden een uitdagende en gevarieerde functie waarin je in nationale en internationale innovatieprojecten werkt en business development verder vormgeeft voor RRD. In de internationale, over het algemeen gesubsidieerde projecten, is de inbreng van de business developer van belang om de exploitatiestrategie in deze Europese onderzoeksprojecten uit te werken en uit te voeren. Daarnaast heeft RRD de wens om meer consultancy opdrachten te doen voor bedrijven in Nederland en daarbuiten, zoals usability studies van zorgtechnologie. Ook verzorgt RRD trainingen voor gangbeeldanalyse en sROI en wil dat graag uitbreiden. Het doen van acquisitie, het bouwen aan een netwerk en het faciliteren van de opdrachten horen tot de taken van de business developer. Hiervoor vragen we kennis van business development en affiniteit en ervaring met het profileren van een organisatie naar buiten.

Wie zoeken we

Een enthousiaste en gedreven business developer met kennis van zorgtechnologie en interesse en kennis in het valoriseren van onderzoek. Je bent enthousiast, kunt goed met mensen omgaan en weet een netwerk op te zetten en te onderhouden. Je hebt interesse voor marketing en communicatie en je bent in staat de expertise van RRD te begrijpen en te vertalen naar een commerciële setting. Goede communicatievaardigheden en beheersing van het Engels (in woord en schrift) zijn een vereiste aangezien je moet samenwerken op nationaal en internationaal niveau. Je kunt goed samenwerken met onderzoekers van verschillende disciplines en je bent in staat om verschillende werelden (onderzoek, de zorg en het bedrijfsleven) te verbinden. Je hebt goede organisatievaardigheden en je kunt doorzetten.

Wat bieden we

Aanvankelijk krijg je een contract voor een jaar voor 28-32 uur per week. De functie valt onder de CAO ziekenhuizen.

Type Vacature
Organisatie Roessingh Research and Development
Locatie Roessingh Research and Development in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Sabine Mulders (s.mulders@rrd.nl)
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 28-05-2021
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 68543
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Research and Development

Roessingh Research and Development (RRD) is een onderzoeksinstituut gevestigd in Enschede met als doel hoogwaardig onderzoek te doen dat leidt tot technologische innovaties in de gezondheidszorg. Het onderzoek binnen RRD is in twee clusters georganiseerd: eHealth en Revalidatietechnologie. Het instituut heeft circa 50 medewerkers in dienst met een multidisciplinaire achtergrond zoals biomedisch ingenieurs, bewegingswetenschappers, revalidatieartsen, informatici en psychologen. RRD heeft een structurele samenwerkingsovereenkomst met Roessingh, centrum voor revalidatie en de Universiteit Twente en werkt intensief samen met veel nationale en internationale bedrijven, onderzoekscentra en zorginstellingen.

Meer over Roessingh Research and Development