Business partner leren en ontwikkelen, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Krijg jij energie van het adviseren en ondersteunen van collega’s op het gebied van strategische ontwikkelplannen?
 • Kun jij de vertaling maken naar leer- en ontwikkeltrajecten vanuit een vraagstuk?
 • Mag jij jezelf expert noemen op het gebied van leren en ontwikkelen?
 • Help jij ons mee bouwen aan innovatieve leeroplossingen en aan een inspirerende leercultuur?

Dan maken we graag kennis met jou!

Binnen onze afdeling Werk en Leren van Carintreggeland zijn wij op zoek naar een nieuwe collega vól met bruisende ideeën en creativiteit. In de functie van Businesspartner HR&D met als speerpunt leren en ontwikkelen, is het belangrijk dat jij medewerkers, het management en jouw collega’s binnen de afdeling Werk & Leren adviseert en ondersteunt. Je vertaalt strategische en organisatorische behoeften naar passende leer- en ontwikkeltrajecten. Klinkt uitdagend, toch?

Als businesspartner HR&D bouw jij verder aan onze professionele en innovatieve leeroplossingen en leeromgeving. Je brengt voor verschillende afdelingen en managers de ontwikkelbehoefte in kaart en denkt mee in de manier waarop die behoefte vervuld kan worden. Je zorgt daarbij voor de organisatie en uitrol van opleidingsprogramma’s en faciliteert dat zowel nieuwe als huidige medewerkers zich blijvend kunnen ontwikkelen. Daarnaast onderhoud je een intern netwerk met o.a. de afdeling Werk en Leren en een extern netwerk met o.a. opleidingsinstituten en -bureaus. Tevens stel je de beleidsadviezen op, vertaal je de visie op Leren van Carintreggeland naar de praktijk en werk je samen aan een inspirerende leercultuur.

Voor deze functie is kennis en ervaring met betrekking tot welzijn en/of zorg een pré. Competenties die we als team belangrijk vinden zijn initiatief nemen, ondernemerschap, organisatie- en omgevingsbewustzijn, klantgerichtheid, luisteren, conceptueel denken en een echte verbinder zijn.
Zie jij een mooie match tussen jouw kennis én de gestelde competenties? Lees snel verder!

Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van minimaal een afgeronde HBO-diploma op het gebied van leren en ontwikkelen en je beschikt over relevante werkervaring
 • Je hebt een duidelijke visie op (digitaal) leren en ontwikkelen en vertaalt en borgt deze visie in (blended) leer-/ontwikkeltrajecten
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • Je beschikt over adviesvaardigheden en een helikopterview

Je vindt bij ons

 • Een vast contract
 • Een uitdagende betrekking in een professionele en dynamische organisatie
 • Een professioneel en enthousiast team met collega’s waar zelfstandigheid en samenwerken voorop staat
 • Salaris conform CAO VVT FWG 60 max € 5.196,92 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met jouw laptop kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen.

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learning en trainingen. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Want wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt.

 Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected] 
Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Carla Kerkdijk (06-51276010).

Solliciteren kan tot en met 5 april. 
Gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagmiddag 14 april.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Carla Kerkdijk (06-51276010)
Functie(s) Opleidingsadviseur/Trainer
Personeelsadviseur
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 06-04-2023
Nummer 118563

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland