Buurtverbinders
Stichting Rosengaerde

Waar ga je aan de slag?

Sinds jaar en dag komen mensen samen in de Blauwe Bogen, het restaurant van Rosengaerde. Het is een plek waar mensen zich thuis voelen, waar aandacht gecombineerd wordt met zorg en waar het welzijn van de mens voorop staat. Het restaurant kent een hoeveelheid aan activiteiten. Het is een winkel, een feestlocatie, vergaderruimte, restaurant en activiteitenplek in één.

We richten ons niet alleen meer op onze eigen bewoners en cliënten, maar ook andere senioren en mantelzorgers uit Dalfsen zijn van harte welkom bij de Blauwe Bogen. We slaan daarvoor de handen ineen met verschillende organisaties uit het dorp, om samen de Blauwe Bogen uit te laten groeien tot een centrale plek. Een plek waar iedereen welkom is en iedereen zich thuis voelt!

Wat doet een Buurtverbinder?

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar meerdere Buurtverbinders. Als Buurtverbinder motiveer je buurtbewoners, verenigingen, stichtingen, organisaties en bedrijven om gebruik te maken van de vele mogelijkheden die de Blauwe Bogen te bieden heeft. Je stimuleert het netwerk om de agenda te vullen. Daarnaast ben je fysiek aanwezig in het restaurant en bied je bijvoorbeeld ondersteuning aan inwoners bij het gebruik maken van het restaurant.

We zijn op zoek naar meerdere Buurtverbinders. We willen graag weten welk talent jij hebt en wat je voor de Blauwe Bogen zou willen betekenen. Vind jij het leuk om mensen te helpen bij het uitvoeren van hun hobby, heb je een groot netwerk en betrek jij hen graag bij onze locatie of heb je hele andere ideeën om de Blauwe Bogen tot een succes te maken? We staan voor veel open en gaan graag met jou in gesprek!

Wat bieden wij?

  • Een training, zodat je de invulling van de Blauwe Bogen kent en weet wie je waarvoor kunt benaderen.
  • De vrijheid om te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent.
  • Flexibiliteit om zelf de werkzaamheden in te delen.
  • Persoonlijke groei, je leert namelijk ontzettend veel bij ons!

Wie ben jij?

  • Je kent de gemeente Dalfsen goed.
  • Je bent iemand die kansen ziet en pakt.
  • Gemakkelijk in de omgang.
  • Interesse in (ouderen)zorg.
  • Tijdsinvestering van gemiddeld 2 á 3 uur per week, zelf in te delen.
Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd Vrijwilligerswerk
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij vrijwilligerswerk@rosengaerde.nl
Functie(s) Vrijwilliger
Publicatiedatum 21-05-2021
Ingangsdatum In overleg.
Reageer voor 25-06-2021
Nummer 68377
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

We maken met onze belofte ‘zorgt voor mogelijkheden’ graag het verschil. We bieden verpleeghuiszorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, maaltijdservice (in onze ontmoetingsruimte De Blauwe Bogen in Dalfsen of thuisbezorgd), dagbesteding, activiteiten, personenalarmering, domotica, klussendienst, was- en linnendienst en diensten op maat. We helpen cliënten op ‘een eigen wijze’ hun leven voort te zetten en bieden zorg en diensten passend bij de behoefte. Waar mogelijk vergeten we de standaard en maken we een plan op maat. Ons doel? De beste oplossing voor onze cliënten, waarbij we ervoor zorgen dat ze de regie houden over hun eigen leven. Aandacht voor familie en vrienden vinden we belangrijk. We werken met kleinschalige teams, zodat cliënten onze medewerkers goed leert kennen. Zie ook www.rosengaerde.nl

Meer over Stichting Rosengaerde