Caretalent traject voor verpleegkundige
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij net afgestudeerd als Verpleegkundige niveau 4?
 • Wil jij je verder ontwikkelen en meer verdiepen in de vaardigheden van je functie?
 • Aan het werk en ook gericht verder professionaliseren en de zorg ontdekken?

Dan is ons traject genaamd Caretalent écht iets voor jou!

In het Caretalent traject bieden we je de kans om je verder te verdiepen in je vak als zorgprofessional. In een jaar bieden we je middels interactieve dagen, workshops, elearnings en coaching de mogelijkheid om je persoonlijk & professioneel verder te ontwikkelen.

Je krijgt de kans om als Verpleegkundige verschillende werkervaringen op te doen binnen Carintreggeland. Je kunt ervaring opdoen met verschillende doelgroepen en/of locaties. Dit stemmen we samen af. Je wordt persoonlijk begeleidt gedurende het Caretalent Traject.

Het Caretalent Traject bestaat uit verschillende thema’s die gaan over jou persoonlijk en professionele ontwikkeling. Dit geeft verdieping op jouw functie als Verpleegkundige. Deze thema’s behandelen we op een wijze die aansluit bij jou!

Voorbeelden van thema’s die in het Caretalent Traject zitten zijn; verantwoordelijkheid, je eigen balans, palliatieve zorg, belevingsgerichte zorg en bijvoorbeeld zorgtechnologie.

Na dit Caretalent Traject ben jij de zelfverzekerde zorgprofessional, die je graag wilt zijn!

Je krijgt een vast contract bij Carintreggeland. Tijdens het Caretalent Traject werk je bij het onderdeel Careflex. Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Zij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben. Wanneer er in een team sprake is van een langdurig zieke collega of een collega die met zwangerschapsverlof gaat, ga jij het team tijdelijk voor 3 à 5 maanden ondersteunen. Dit geeft de kans om verschillende ervaringen op te doen en de vaardigheden en ontwikkelingen die je maakt tijdens het Caretalent Traject direct toe te passen.

We hebben maximaal 24 plekken in het Caretalent Traject, zorg dat jij er één van bent!
Het Caretalent Traject gaat in september 2022 beginnen, maar uiteraard kun je daarvoor al bij ons beginnen met werken.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige niveau 4 opleiding
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen en verdiepen in je functie.
 • Je wilt zelfstandig leren, je eigen tempo bepalen en begeleiding beschikbaar wanneer jij dit nodig hebt.
 • Je wilt verschillende werkervaringen opdoen
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig
 • Je bent op zoek naar afwisseling, uitdaging en je wilt graag je expertise inzetten.

Je vindt bij ons

 • De unieke kans om in je functie te verdiepen en je als persoon verder te ontwikkelen!
 • Je komt te werken in een ambitieuze organisatie en deze expertise zetten we graag in om jou verder te ontwikkelen.
 • Beloning volgens CAO VVT  FWG 45, de waardering in deze schaal is maximaal € 3.471,49 op basis van 36 uur
 • Een vaste baan met Caretalent Traject en individuele begeleiding
 • De kans om middels verschillende werkplekken binnen de zorg te ontdekken.

Careflex is het detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons het hardste nodig hebben! Wanneer er in een team sprake is van een langdurig zieke collega of een collega die met zwangerschapsverlof gaat, ga jij het team tijdelijk voor meerdere maanden ondersteunen. Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken. 
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Interesse

Wil jij deze kans om te werken en verder te ontwikkelen? Solliciteer dan snel en wij nemen contact met je op om je hier meer over te vertellen.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rob Perik, e-mail  [email protected]


Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Perik, e-mail [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 29-07-2022
Reageer voor 30-09-2022
Nummer 112964

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland