Casemanager Dementie - Zutphen
Verian

Voor de regio Zutphen/Eefde zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de functie:

Casemanager dementie
Voor 28-36 uur per week | HBO | FWG-50

Cliënten hebben een diagnose dementie, een vermoeden daarvan of een psychogeriatrische zorgbehoefte. Vind jij het uitdagend om met deze doelgroep te werken in deze soms complexe en instabiele situaties? Dan is dit dé job voor jou!

In de functie van casemanager dementie geef je psychosociale begeleiding en advies, instructies en voorlichtingen aan cliënten in de thuissituatie en organiseer én coördineer jij de zorg. Jouw uitdaging is om in deze specifieke cliëntsituaties de cliënt en mantelzorgers de best passende zorg en ondersteuning te bieden.

Als casemanager dementie geeft je al het benodigde advies en instructie en regel je alles voor een totaal aanbod van zorg en ondersteuning, waaronder de benodigde indicaties.

Met de collega’s van het Dementienetwerk Zutphen/Lochem e.o. werk je nauw samen om goede dementiezorg te leveren in de gemeentes van het netwerk en te streven naar het realiseren van dementievriendelijke gemeentes.  

Maar als casemanager dementie doe je nog meer! Je dient ook als vraagbaak voor zorgprofessionals in de organisatie. Je voorziet hen van tips en adviezen om de zorg voor deze doelgroep naar een hoger niveau te tillen. Tevens ontwikkelt en organiseert de casemanager dementie scholingen voor interne en soms ook externe collega’s. Bovendien willen wij jou uitnodigen om als professional een bijdrage te leveren aan kwaliteit en ontwikkeling van beleid op het gebied van dementie-/ouderenzorg.

Wat bieden wij jou:

 • Een uitdagende en zelfstandige functie in een inspirerend team bij een innovatieve organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng;
 • Uitgebreide interne scholingsmogelijkheden, maar ook het volgen van externe scholingsprogramma’s behoren tot de mogelijkheden, zoals de opleiding casemanager dementie mocht je die nog niet hebben gevolgd;
 • Een salaris volgens CAO VVT 50;
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-VVT.

Wat vragen/verwachten wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Hbo Verpleegkunde
 • Je hebt een aanvullende opleiding casemanagement dementie gevolgd of de bereidheid om deze te volgen;
 • Relevante werkervaring met de doelgroep dementie;
 • Kennis en inzicht in ontwikkelingen in de gezondheidszorg, met name betreffende het specialisme dementie/ouderenzorg;
 • Inlevingsvermogen en hulpvaardigheid in combinatie met overtuigingskracht;
 • Hoge mate van zelfstandigheid;
 • Integriteit, correct gedrag, representativiteit en betrouwbaarheid in relatie tot de contacten met de cliënten.

Wie zijn wij?
Vérian is één van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg. Van (specialistische) Verpleging en Verzorging, Jeugd Gezondheidszorg (0-4 jaar), Diëtetiek, Maatschappelijk werk, Thuisbegeleiding tot Huishoudelijke hulp. Dagelijks leveren we met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Werken bij Vérian betekent terecht komen in een dynamische organisatie.

Interesse?
Stuur dan voor 3 december a.s. je motivatie en cv via de knop 'solliciteren' hieronder. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Pam ter Steeg (06-52745029).

Wij hebben begrip voor acquisitie maar stellen dit niet op prijs.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Zutphen
Postcode 7204 JN
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Casemanager
Publicatiedatum 19-11-2021
Reageer voor 03-12-2021
Ingangsdatum 19-11-2021
Nummer 73018
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian