Casemanager dementie
Zorggroep Noorderboog

Ben jij die betrokken en enthousiaste casemanager dementie die we zoeken?

Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als casemanager dementie te versterken!

Waar kom je te werken?

De casemanagers dementie van Noorderboog vallen onder het Expertise Centrum Noorderboog (ECN). Het streven van ECN is om de ouderen zo optimaal mogelijk te laten leven in hun eigen omgeving. In deze ambulante functie ben je werkzaam in het gehele werkgebied van Noorderboog. In overleg met je collega’s worden de werklocaties verdeeld.

Wat ga je precies doen?

Als casemanager dementie lever je een bijdrage op de geheugenpoli. Na de diagnose stel je, samen met de cliënt en de familie, een behandelplan op en coördineer je de uitvoering daarvan. Je ondersteunt en begeleidt de cliënt en het cliëntsysteem gedurende het vervolgtraject thuis. Als casemanager werk je samen in de ‘keten’ met verzorgingshuizen, verpleeghuizen, verwijzers (huisartsen), GGZ, ziekenhuis en thuiszorg. Je biedt consultatie en advies en geeft voorlichting en scholing aan zorgverleners en aan zorgteams in woonvormen voor ouderen.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een verpleegkundige opleiding op hbo-niveau met een geldige BIG-registratie;
  • Je hebt de vervolgopleiding casemanagement dementie afgerond of bent bereid deze te volgen;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met het werken met ouderen in de psychogeriatrie;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid, een sociale instelling en denkt in oplossingen en mogelijkheden;
  • We verwachten een servicegerichte opstelling en de bereidheid tot professionele ontwikkeling;
  • Je bent in staat om een beleidsmatige bijdrage te leveren in contacten met betrokken samenwerkingspartners;
  • Je bent niet bang voor verandering: je hebt belangstelling voor innovatie en ontwikkeling en levert graag een actieve bijdrage in de vakgroep.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van casemanager dementie is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 50 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Thea Hak, telefoonnummer 06-12968486 of Jannita Vries, telefoonnummer 06-58989830. Zij hebben beide de functie casemanager dementie binnen Noorderboog. 

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan je gegevens in op onze website Vacature casemanager dementie - Noorderboog vóór 21-06-2021 a.s. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Omdat je solliciteert naar een BIG geregistreerde functie willen we graag dat je de QR code uit Mijn Gegevens van het BIG-register overneemt in je cv.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456957
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie Reggersoord
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Zie vacaturetekst
Functie(s) Casemanager
Publicatiedatum 04-06-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 21-06-2021
Nummer 68759
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog