Casemanager dementie ZGR MIEN Raalte e.o. 24 tot 28 uur
ZGR

Wat ga je doen?

Als onafhankelijk casemanager in de gemeente Raalte en omgeving ben je in nauwe samenwerking met het wijkteam de spil in de hulpvraag, gericht op het coördineren van zorg en het begeleiden van de cliënt met dementie en haar/zijn omgeving, zodat het thuis wonen zo optimaal mogelijk blijft. Je brengt de zorgvraag in kaart, geeft voorlichting over het ziektebeeld en de mogelijkheden in zorg en welzijn. Je zorgt voor afstemming en bemiddeling tussen de cliënt, mantelzorg en zorgaanbieders. Je hebt veelvuldig contact met alle instellingen en partijen waarmee je gaat samenwerken, zoals huisarts, geriater, wijkverpleegkundige, welzijnsmedewerker of andere zorgverleners.

Als ZGR zijn we aangesloten bij de netwerk dementie IJssel- en Vechtstromen en het netwerk dementie Salland. Als casemanager dementie neem je deel aan de werkgroepen en deel je kennis en ervaring met je collega casemanagers.

Je profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO-V of HBO-SW aangevuld met een opleiding Casemanagement Dementie
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep 
  • Je hebt aantoonbare ervaring in het werken binnen de thuiszorg in samenwerking met verschillende disciplines. 
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt bij voorkeur je eigen auto

Verder beschikt je over de volgende vaardigheden: 

  • Zelfstandigheid, besluitvaardigheid, en tactische vaardigheden 
  • Analytisch vermogen 
  • Goede sociale en didactische vaardigheden in individuele en groepsgesprekken 
  • Enthousiasme, flexibiliteit en humor 

Ons aanbod

Maatwerk
We hebben een vacature van 24 tot 28 uur per week en horen wij van jou hoeveel uur jij voor ons beschikbaar bent, zodat we samen kunnen kijken wat er mogelijk is.

De functie van Casemanager Dementie is ingedeeld conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) in functiegroep 50. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 3.818,87 op fulltime basis van een 36 urige werkweek. Ook heb je recht op vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in de maand november.

Voor onze werknemers heeft ZGR korting op diverse schade- en zorgverzekeringen geregeld en ZGR betaalt de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou. Ook kun je fiscaal voordelig diverse artikelen aanschaffen zoals een fiets, telefoon, laptop of pc. Maar ook voor sportartikelen, een sportabonnement of vakbondscontributie.

Spreekt bovenstaande jou aan en heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?

Dan nodigen wij jou van harte uit rechtstreeks te solliciteren op de vacature door te klikken op de button “solliciteren”.

Voor de volledigheid willen we nog even melden dat het aanleveren van een VOG, onderdeel is van de procedure.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR/MIEN in Raalte/Heeten en omgeving
Postcode 8102EA
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Ciska Koenjer, tel.nr 06-30999679 of Ina Gunnink, tel.nr 06-30999680 of Melanie Timmerman, [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 12-01-2022
Ingangsdatum 01-03-2022
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 107118
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

ZGR gunt senioren in Salland een goed leven in eigen regie. Dat doen we door te luisteren. Niet alleen met onze oren, maar vooral met ons hart. Door open te staan, de tijd te nemen en nieuwsgierig te zijn. Want luisteren is aandacht geven, vinden we. We trakteren mensen niet op mooie woorden, maar zeggen: ‘u mag vertellen. Over uw leven, uw passies en talenten. Over anderen om u heen die belangrijk voor u zijn. En over uw beeld van goed leven en een mooie oude dag. Het woord is aan u.’ Dat levert telkens weer een uniek verhaal op. Een verhaal waaraan wij samen met familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers en dorpsgenoten een waardevolle bijdrage willen leveren met persoonlijke aandacht, helpende handen of deskundige zorg. Maar ook een verhaal waarin de klant zijn of haar eigen woorden terugvindt en dat zich afspeelt in de eigen vertrouwde woon- of leefomgeving. Dit laatste vertaalt zich in sterk toenemende mate in verschillende vormen van thuiszorg en huishoudelijke hulp bij onze klanten thuis. Die groei voorzien wij ook voor de komende jaren.”.

Meer over ZGR