Casemanager
Tactus Verslavingszorg

In deze functie:

Houd jij van een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is, pak dan nu je kans!

Als casemanager richt je je op de volwassen doelgroep die kampt met meervoudige/ complexe (verslavings) problematiek.  Je fungeert als eerste aanspreekpunt en volgt de cliënt stap voor stap in zijn behandeltraject. Je bent sociaal, outgoing, communicatief vaardig en laagdrempelig. Verder goed in staat om samen te werken met verschillende disciplines. Vind jij het leuk om zorg op maat te leveren en dit door te zetten tot concrete acties dan ben jij de collega die we graag aan ons binden.

Over de functie:

 • Het casemanagement richt zich op het organiseren, coördineren en uitvoeren van een integraal zorgaanbod voor verslaafden met meervoudige en veelal complexe proble­matiek.
 • Het zorgaanbod wordt afgestemd op de situatie van de cliënt en is gericht op stabilisatie, rehabilitatie en herstel.
 • De Casemanager stelt hierbij samen met de cliënt een zorgplan op en draagt zorg voor een regelmatige evaluatie en bijstelling van het zorgtraject.
 • De Casemanager werkt hierbij nauw samen met andere disciplines, afdelingen en organisaties en fungeert als ‘spin in het web’.
 • Daarnaast biedt de Casemanager psychosociale begeleiding en verslavingsbehandeling.

Dit breng je mee:

Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding en je bent BIG-geregistreerd. Daarnaast beschik je over tenminste 2 jaar ervaring in de psychiatrie en/of de verslavingszorg. Jouw  kennis van de sociale kaart is up to date  en je kunt FACT gericht werken. Tevens heb je kennis van, en affiniteit met de cultuur, zeden en gewoonten van de doelgroep.

En verder:

 • Ben je gastvrij, laagdrempelig, flexibel, actief en outreachend.
 • En in staat je eigen grenzen aan te geven en transparant te zijn in eigen handelen.
 • Kun je goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken.
 • beschik je over goede verbale en schriftelijke communicatievaardigheden.
 • heb je volharding, geduld en doorzettings­vermogen t.b.v. contacten met cliënten.
 • heb je ervaring met het voorkomen van en adequaat reageren op conflicten.
 • ben je in staat tot zelfreflectie.
 • heb je geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 50 Het maximale, fulltime salaris is € 3678,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier: https://www.tactus.nl/werken-bij/waarom-werken-bij-tactus/#arbeidsvoorwaarden

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Evelien Punt, manager. Telefoonnummer 06 – 57310810. Zij vertelt je er graag meer over. Whatsappen mag ook

Over de locatie:

De collega’s die zijn verbonden aan de locatie Polstraat houden zich bezig met bemoeizorg, casemanagement, dag activering, medische zorg en opiaat onderhoudsbehandeling. Tevens zijn er op de Polstraat gebruiksruimten en is er inloop voor cliënten.

Meer informatie vind je op onze website.

Type Vacature
Intern nummer 456
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Polstraat
Postcode 7411KB
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Evelien Punt
Functie(s) Casemanager
Publicatiedatum 31-12-2020
Ingangsdatum 21-12-2020
Reageer voor 22-01-2021
Nummer 56835
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg