Casemanager/Verpleegkundige
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Met ingang van 1 september 2020 zijn wij in Apeldoorn de Linie, op zoek naar een

Casemanager | Verpleegkundige (HBO niveau 5)

32-26 uur per week

De functie richt zich op het actief opzoeken en behandelen van cliënten. Dit doe je outreachend, in overleg met een multidisciplinair behandelteam bestaande uit een psychiater, verslavingsarts, verpleegkundig specialist, verpleegkundige en woonbegeleider. Je wordt ingezet voor crisisinterventie, intensive home treatment en casemanagement. Je werkt krachtgericht en samenwerken met en rondom de client en zijn naasten, is je tweede natuur. Je gaat meebouwen aan een team dat volop in ontwikkeling is. Je werktijden zijn tussen 8.00-19.00 uur van maandag t/m vrijdag.

Je:

 • verleent sociale maatschappelijke en medische hulpverlening;
 • kan op structurele wijze contact maken met zowel individuen als ook met groepen;
 • bewerkstelligt dat iemand niet (meer) buiten de hulpverlening valt;
 • monitort zorgwekkende zorgmijdende mensen binnen het werkgebied;
 • verzorgt de verslaglegging, overdracht en registratie van de begeleiding.
 • houdt je bezig met het  behandelen van volwassenen en hun cliëntsysteem. Dit gebeurt onder verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar, met als doel het tot stand brengen van (gedragsmatige) veranderingen.
 • Lever je maatwerk aan cliënten en werk je samen met onze samenwerkingspartners aan de ontwikkeling van participatie en inclusie van onze cliënten.
 • Denk je mee in ontwikkelingen van het aanbod van Tactus en bouw je mee aan een team waarin kwaliteit en betrokkenheid op elkaar wordt versterkt.

Dit breng je mee

Wij vragen het volgende:

 • je hebt een afgeronde HBO-opleiding bijvoorbeeld: HBO-V, SPV, B-verpleegkundige
 • je hebt tenminste 3 tot 5 jaar ervaring in de psychiatrie en/of de verslavingszorg.
 • je bent in staat om eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen.
 • BIG-registratie is van toepassing.
 • Bekendheid met de lokale netwerken in Apeldoorn is een pre. Je hebt een actieve rol in de samenwerking met je collega’s en kan goed zelfstandig je weg vinden.
 • Je bent gastvrij, flexibel, actief en outreachend.
 • Vanwege het mobiele karakter van de functie is een rijbewijs en het bezit van een auto een voorwaarde.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 50. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 3.571,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Naast een goed salaris, kun je rekenen op:

 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Wil je meer weten over deze functie of de locatie, neem dan contact op met de manager: Sandra Fafianie 06-22767741 (t/m 13 augustus) of onze verpleegkundig specialist: Aleida Hekman 06-1274018006 (vanaf 17 augustus) of schrijf je brief.

Gesprekken worden gepland in overleg na binnenkomst.

Even goed om te weten

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media gedaan worden. Als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen aanleveren. Uiteraard vergoeden wij de kosten van de VOG-aanvraag.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 349
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Apeldoorn, locatie Linie
Postcode 7325 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra Fafianie 06-22767741 (t/m 13 augustus) of onze verpleegkundig specialist: Aleida Hekman 06-1274018006 (vanaf 17 augustus)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige Psychiatrie
Publicatiedatum 30-07-2020
Ingangsdatum 1 september 2020
Reageer voor 30-08-2020
Nummer 54052
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg