Clientmanger regio Twente
ZorgPlus GGZ

Functieomschrijving

Wij zoeken een Woest Aantrekkelijke Clientmanager regio Twente

Standplaats Borne. Je bent ook regelmatig aanwezig in Elst | 24-32 uur per week

Functieomschrijving

Een uitdagende, zelfstandige en veelzijdige functie! Je hebt een breed takenpakket gericht op een belangrijke stap in ons begeleidingsproces: start zorg. De intake is de basis om risico’s in te schatten en de bejegeningslijn voor begeleiders uit te zetten.

Je bent verantwoordelijk voor intakegesprekken in de thuissituatie van nieuwe cliënten. Hierbij ondersteun je bij het formuleren en verduidelijken van de hulpvraag. Je schept eveneens reële verwachtingen of stelt grenzen daar waar nodig zodat taken en verantwoordelijkheden voor eenieder duidelijk zijn.

Onze complexe doelgroep vraagt dat jij stevig in je schoenen staat, goed bent in contactgroei maar ook kritische vragen kan stellen (gerelateerd aan psychiatrische problematiek en/of psychosociale problemen). Je deinst er niet voor terug om moeilijke of pijnlijke onderwerpen bespreekbaar te maken, zonder de cliënt te ontwrichten. Dit alles in samenwerking met en ondersteuning van ons expertiseteam.

Je ziet er een uitdaging in om de administratie rondom de intake gedegen en nauwkeurig te verwoorden en te verzorgen.

Onze cliënten worden aangemeld via de cliënt zelf, gemeenten, wijkteams, zorgkantoor, reclassering en collega zorgaanbieders. In dit speelveld ben je een netwerker, die snel schakelt en zorg draagt voor een passende beschikking op basis van inhoud en zorgvraag.

Functie eisen

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een bijzonder leuke, stevige en flexibele persoonlijkheid met een duidelijke visie en mening. Je hebt veel ervaring in en affiniteit met de (ambulante) psychiatrie met uiteenlopende, complexe doelgroepen en verschillende problematieken. Daarbij ben je bekend met het managen van administratieve processen rondom instroomJe houdt jezelf goed op de hoogte van veranderingen en ontwikkelingen die te maken hebben met de WMO, Wlz en FZ met betrekking tot het (her)indiceren en toewijzen van zorg. Je bent daadkrachtig, toont lef en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Uiteraard

  • Heb je een afgeronde relevante hbo-opleiding; bij voorkeur SPH, MWD, HBO-V of SPV;
  • Beschik je over tact, overtuigingskracht en vakinhoudelijke kennis;
  • Zijn geduld en doorzettingsvermogen voor jou vanzelfsprekend;
  • Kun je goed kunt analyseren, plannen, presenteren en organiseren;
  • Ben je een prettige, kritische en representatieve gesprekspartner;
  • Sta je stevig in je schoenen, word je enthousiast van out of the box denken;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto;
  • En…natuurlijk beschik je over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Inschaling

Aanbieding

Wij bieden je een overeenkomst van minimaal 24 uur en maximaal 32 uur per week voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie is ingeschaald in FWG 55 CAO GGZ, de inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Bijzonderheden

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd, stuur dan je CV en motivatiebrief naar hr@zorgplus.com. Een praktijkgericht assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Als er een goede kandidaat voorbij komt, wachten we niet af maar gaan we gelijk in gesprek!

Type Vacature
Organisatie ZorgPlus GGZ
Locatie ZorgPlus Twente
Postcode 7622 CP
Stad Borne
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) begeleider ambulant
Publicatiedatum 13-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71831
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgPlus GGZ

ZorgPlus biedt ambulante begeleiding aan volwassenen en jeugdigen binnen de GGZ. Wij ondersteunen bij praktische zaken op alle leefgebieden, afgestemd op de hulpvraag en problematiek. Wij hanteren geen contra-indicaties, dus iedereen is welkom; zowel met enkelvoudige psychiatrische problematiek, dubbel- en triple diagnoses (psychiatrie / verslaving / LVG) als met een forensische titel. ZorgPlus wil cliënten voorzien van goede zorg met de juiste ‘klik’ en expertise. Onze doelgroep bestaat o.a. uit zorgwekkende zorgmijders, maar ook uit forensische cliënten en vluchtelingen met een psychiatrische achtergrond. Ook werken wij met Multi-Problem gezinnen en bieden opvoedondersteuning. ZorgPlus bekijkt iedere situatie op individueel niveau. Bij ZorgPlus gaat het om de cliënt en staat kwaliteit altijd voorop. Wij zijn open, eerlijk en duidelijk, altijd vanuit betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. Wij staan voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en een kritisch gezonde houding. Meer informatie vind je op: www.zorgplus.com

Meer over ZorgPlus GGZ