CLIËNTADVISEUR
Liberein

Zorg jij ervoor dat Mina (71) een mooi plekje bij ons krijgt?

Het team Cliëntadvies is verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom van intramurale en extramurale cliënten van Liberein. In dit team werken cliëntadviseurs, administratief medewerkers en een beheerder huurderszaken. Samen leveren wij een bijdrage aan het bieden van een prettige woonomgeving voor onze cliënten, en dat doen wij onder leiding van de teamleider Services. Voor dit team zijn wij op zoek naar een Cliëntadviseur, voor 28 uur per week. 

Wat ga je doen?
Als Cliëntadviseur heb je de uitdagende taak de cliëntvraag en het zorgaanbod bij elkaar te brengen, zodat de capaciteit van Liberein optimaal wordt benut. Hierin werk je nauw samen met collega’s van het behandelteam, als cliëntadviseur ben jij degene die zorgt voor een passende match tussen zorgvraag en zorgaanbod. Je kunt daarom zelfstandig, binnen de kaders van het vastgesteld plaatsingsbeleid en (plaatsings-)procedures, je werkzaamheden uitvoeren. Hierbij moet je snel schakelen om voorkomende problemen op te lossen. Je moet initiatief tonen en vindingrijk zijn bij het doen van plaatsingsvoorstellen en het regelen van (acute) overbruggingszorg.

Je informeert en adviseert (potentiële) cliënten en hun familie over de mogelijkheden van zorg binnen Liberein, enerzijds op basis van indicatie en anderzijds op basis van de persoonlijke wensen en behoeften. Je maakt hen wegwijs binnen onze woonzorgcentra. Dit doe je door middel van persoonlijke gesprekken, huisbezoeken, rondleidingen en informatiemiddagen. Ook zorg je voor een adequaat wachtlijst- en plaatsingsbeheer. Daarvoor onderhoud je contacten met (potentiële) cliënten, diens familie, teamleider(s) en andere disciplines.

Je bent actief in het opbouwen en beheren van relevante netwerken en neemt deel aan (interne) overleggen. Daarnaast begeleid je cliënten bij het aanvragen van een indicatie en dien je aanvragen in voor herindicaties.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma met voorkeur op het gebied van Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening of Verpleegkunde.
  • Je hebt kennis van de overheidsregelgeving- en procedures (waaronder de DBC en ZZP-bekostigingssystematiek), sociale kaart en samenwerkingsverbanden in de omgeving van Liberein. Je hebt ervaring in de VVT toeleiding.
  • Je bent in staat om nieuwe cliënten te werven, de wensen en behoeften van cliënten te onderzoeken en een relevant netwerk te onderhouden.
  • Je bent een energieke en enthousiaste collega met flexibiliteit, commerciële inslag en humor. Je beschikt over onderhandelingsvaardigheid, tact en overredingskracht in contacten met cliënten. Daarnaast kan jij je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken.
  • De vrijdag wordt jouw vaste werkdag, de overige werkdagen en werktijden zijn in overleg.

Wat bieden we?
Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Bij Liberein is veel mogelijk als het gaat om je eigen ambitie en passie. Daar waar het kan zullen we het passend maken, bijvoorbeeld in de vorm van bij- en nascholing.

Verder krijg je:

  • Een dienstverband voor de duur van een jaar met mogelijkheden voor verlenging;
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 50, maximaal € 4.061,27 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.
  • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Gerard Oude Moleman, Teamleider Services, tel. 06-30733690. We vertellen je graag wat deze functie en het werken bij Liberein zo leuk maakt!

Geïnteresseerd?
Reageer dan direct! Je kunt solliciteren via de button ‘solliciteren’.

Type Vacature
Intern nummer 2022-105
Organisatie Liberein
Locatie De Eschpoort
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gerard oude Moleman, Teamleider Services, tel. 06-30733690
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-09-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 06-10-2022
Nummer 113815

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein kijken we graag naar wat iemand wél kan, in plaats van naar beperkingen. Vanuit die gedachte helpen we zo’n 1300 mensen bij het hebben van een fijne dag en een zo prettig mogelijk leven. Meedoen in de maatschappij, erbij horen, gezien worden. Elkaar echt leren kennen en weten wat belangrijk voor iemand is. Dat maakt ons werk mooi. En het maakt cliënten en medewerkers blij.  

We zijn er voor - voornamelijk - ouderen in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, zoals thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1500 medewerkers. Samen met 500 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg. Welkom bij Liberein.

Meer over Liberein