Cliëntadviseur Frontoffice Zorgschakel Enschede
De Zorgschakel

Functieomschrijving

In de Coöperatie Zorgschakel Enschede werken vier zorgaanbieders Liberein, Livio, de Posten en Zorggroep Manna intensief samen, waardoor zowel de kwaliteit als de continuïteit van specialistische zorg voor cliënten (zowel intra- als extramuraal) gegarandeerd wordt. Binnen de coöperatie maakt men gebruik van gezamenlijke, beschikbare capaciteit. Dit bevordert de doorstroming naar vervolgzorg en ondersteuning van onze cliënten ten aanzien van de nachtzorg, de wondzorg en gespecialiseerde verpleegkundige zorg.

De Frontoffice van de Zorgschakel is de centrale ingang voor toeleveranciers zoals ziekenhuizen en huisartsen naar vervolgzorg in een zorginstelling. De Frontoffice verzorgt de soepele overgang van cliënten naar herstelzorg, revalidatiezorg, langdurige zorg en somatisch en PG crisiszorg, zodat de kwaliteit en de continuïteit van de zorg voor de cliënt wordt gegarandeerd. Het team van de Frontoffice bestaat uit drie cliëntadviseurs. Hun kantoor is gevestigd in de centrale hal van het Medisch Spectrum Twente (MST) waardoor het korte lijnen heeft met het Transferpunt van het MST.

De werkzaamheden worden verricht op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Ten behoeve van de benodigde flexibiliteit zijn wij op zoek naar een collega

 

Cliëntadviseur

Oproepbasis

Functie eisen

Wie zoeken we?

Een collega die:

  • In het bezit is van een relevant HBO-zorg diploma (bijvoorbeeld Verpleegkundige) en bij voorkeur ervaring heeft als cliëntadviseur;
  • Kennis heeft van de sociale kaart, brede kennis heeft van de zorg én de van toepassing zijnde wet- en regelgeving;
  • Je bent klantgericht, hebt overzicht, je bent communicatief sterk en bent op elke niveau onderhandelingsvaardig;;
  • Je kunt snel schakelen, bent accuraat, integer en assertief.

Inschaling

Wat hebben wij te bieden?

Een uitdagende functie binnen een in ontwikkeling zijnde organisatie met veel afwisseling,

Inschaling vindt conform cao VVT plaats op basis van ervaring in FWG 50  (minimaal € 2.798,-/ maximaal € 4.061, - bruto full time op basis van 36 uur)

Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast.

Bijzonderheden

Solliciteren op de functie

Je kunt je interesse kenbaar maken tot en met 26 maart 2023, door te solliciteren op deze functie. 

Meer informatie over de functie is verkrijgbaar bij de Frontoffice via 053 4876370 of stuur een mail naar [email protected]

Het kunnen overdragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is voorwaarde voor een aanstelling bij de Zorgschakel Enschede. Livio draagt zorg voor de kosten.

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Type Vacature
Organisatie De Zorgschakel
Locatie De Zorgschakel
Postcode 7512 KZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 09-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-03-2023
Nummer 118449
Doorsturen Bekijk PDF

De Zorgschakel

In de coöperatie Zorgschakel Enschede werken vier zorgaanbieders Liberein, Livio, De Posten en Zorggroep Manna nauw samen, waardoor zowel de kwaliteit als de continuïteit van specialistische zorg voor cliënten (zowel intra- als extramuraal) gegarandeerd wordt. Binnen de coöperatie maakt men gebruik van gezamenlijke, beschikbare capaciteit. Dit bevordert de doorstroming en ondersteuning van onze cliënten ten aanzien van de nachtzorg, geriatrische revalidatiezorg, wondzorg en gespecialiseerde verpleegkundige handelingen. Binnen de Zorgschakel zijn drie specialistische zorgteams actief in de disciplines: Medisch Technisch Handelen (MTH), Wondexpertise en Nachtzorg. Daarnaast draagt de Frontoffice van de Zorgschakel zorg voor een goede toeleiding van cliënten. De teams zijn professioneel georganiseerd. Dat wil zeggen dat ze in hoge mate een eigen verantwoordelijkheid dragen.

Meer over De Zorgschakel