Cliëntbemiddelaar (12 uur per week in overleg, Deventer)
Zorggroep Solis

Functieomschrijving

Mevrouw Koeman is 69 jaar en heeft psychogeriatrische klachten. Het gaat thuis niet meer goed, de familie vindt dat mevrouw beter in een verpleeghuis kan  wonen. Nu kom jij in beeld. Je hebt contact met de familie en met mevrouw Koeman om te achterhalen wat de wensen zijn. Met deze wensen ga je kijken welke setting het beste past bij de wensen van mevrouw Koeman. Ondertussen regel je, indien dat gewenst is, alvast thuiszorg via een van de teams van Solis Thuiszorg. Nadat je met de cliënt en haar familie tot overeenstemming bent gekomen over de gewenste woonvorm regel je een daarvoor gevraagde indicatie via het CIZ. In de tussentijd begeleid je mevrouw Koeman en haar familie. De tijd dat mevrouw Koeman, al dan niet, op de wachtlijst staat ben jij het aanspreekpunt van Solis. Je zorgt ervoor dat alle informatie, om op een fijne manier bij Solis te komen wonen ,verstrekt is. En je zorgt voor goede informatie in het cliëntdossier naar het team waar mevrouw komt wonen.

Functie eisen

Profiel
Jij bent een verpleegkundige (niveau 6) die ervaring heeft in het organiseren van zorg. Je werkt met een gevarieerde groep cliënten. Je bent samen met collega’s verantwoordelijk voor het in kaart krijgen van de hulpvraag en behoefte van de cliënt. Je vindt het leuk om de cliënt en familie goed en representatief te informeren over de mogelijkheden binnen Solis zodat de cliënt uiteindelijk de beste zorg op de meest passende plek krijgt. Daarnaast ben je sparringpartner en aanspreekpunt voor onder andere de indicatie stellende verpleegkundige.

Complexe zorgvragen interesseren jou en maken dat je continu je expertise gebruikt en vergroot. Je durft zelfstandig besluiten te nemen. Je bent een goede gesprekspartner voor cliënten, collega’s, familie en artsen. Je hebt kennis en beschikt over vaardigheden om te werken met geautomatiseerde systemen. Je beschikt over analytisch denkvermogen en hebt kennis van relevante wet en regelgeving die je zelfstandig op peil houdt. De functie vraagt tevens dat je goed kan samenwerken met andere organisaties en ook de intern werkende professionals. De rol van bruggenbouwer is je daarbij op het lijf geschreven. Je kunt rekenen op een afwisselende, zelfstandige functie met veel sociale contacten en een prettige werksfeer.

Scholing
Wij werken met het Solis Leerplein, een digitale leeromgeving. Hier heb je gemakkelijk en snel in beeld welke scholingen je kan doen om je te blijven ontwikkelen als professional.

Inschaling

Salaris
Het salaris bedraagt maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een volledige werkweek (36 uur per week, FWG 45). De aanstelling is voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden.

Bijzonderheden

Solliciteren 
Je kunt tot en met 27 maart 2019 via www.zorggroepsolis.nl/vacatures. Een referentenonderzoek kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Medewerkers hebben voorrang volgens interne procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 11 april 2019.

 

Meer informatie?
Neem contact op met Ria Kruitbosch, cliëntbemiddelaar of Evelien Bussink, manager verpleeghuiszorg via tel: (0570) 698 298.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Zorggroep Solis in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 

Type Vacature
Intern nummer 67
Organisatie Zorggroep Solis
Locatie Zorggroep Solis in Deventer
Postcode 7413AP
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 13-03-2019
Reageer voor 27-03-2019
Ingangsdatum 13-03-2019
Nummer 44363

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis verleent sinds 1267 zorg aan mensen in Deventer en omgeving. We weten de weg in de zorgwereld. Van begin tot begeleiding in de laatste levensfase. Tot Zorggroep Solis behoren: woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, De Bloemendal, Groote & Voorster, St Jurriën en Spikvoorde, Hospice de Winde, Ortis paramedische praktijken, Vte en Buro Saartje voor bemiddeling in huishoudelijke hulp. Zorggroep Solis heeft bovendien een chronische pijnkliniek en een centrum voor palliatieve dag- en intervalzorg.

Meer over Zorggroep Solis