Cliëntmanager
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Binnen Omnizorg zijn wij op zoek naar een enthousiaste cliëntmanager!  Spreekt het werken met een kwetsbare doelgroep jou aan, heb je affiniteit met krachtgericht werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.


Als cliëntmanager:

 • Heb je je eigen individuele caseload en ben je, samen met collega’s, verantwoordelijk voor het optimaliseren van de leefomgeving van de cliënt.
 • Werk je, als vanzelfsprekend, krachtgericht samen èn met de cliënt en zijn netwerk. Gezamenlijk schrijf je een trajectmatig plan en ondersteun je de cliënt in het verwezenlijken hiervan.
 • Ben jij het aanspreekpunt binnen de dak- en thuislozenopvang voor externe contacten. Je bent daarin een netwerker en je zoekt en onderhoudt actief het contact.
 • Neem je deel aan een team van enthousiaste en goed opgeleide collega’s waarbij nauwe samenwerking en afstemming een belangrijke voorwaarde is.

En verder:

 • Ben je gewend aan het omgaan met chaotische- en onvoorspelbare situaties: geen dag is hetzelfde.
 • Ben je alert en actief in het monitoren van zorgmijdende mensen binnen het werkgebied.
 • Lever je maatwerk aan cliënten en werk je samen met onze samenwerkingspartners aan de ontwikkeling van participatie en inclusie van onze cliënten.
 • Ben je gewend om de verslaglegging, overdracht en registratie van de behandeling en begeleiding te verzorgen.
 • Denk je mee in de ontwikkelingen van het aanbod van Tactus en bouw je mee aan een team waarin kwaliteit en betrokkenheid op elkaar wordt versterkt.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO-opleiding bijvoorbeeld: HBO-V, SPV, MWD, B-verpleegkundige.
 • Tenminste 3 jaar ervaring in de psychiatrie en/of de verslavingszorg.
 • Ben je in staat om eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen.

En verder:

 • Is bekendheid met de lokale netwerken in Apeldoorn een pré. Je hebt een actieve rol in de samenwerking met je collega’s en kan goed zelfstandig je weg vinden.
 • Ben je gastvrij, flexibel, outreachend.

Dit bieden wij

Dit bieden wij:

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in functiegroep 50. Het maximale, fulltime salaris is € 3.678,- bruto per maand. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

 Daarnaast kun je rekenen op:

 • Een cao-salarisstijging tot en met 1 juni 2021, zoals omschreven in de CAO-GGZ.
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • De mogelijkheid op een eenvoudige manier te werken aan je eigen ontwikkeling door middel van onze digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan de FiscFree-regeling van Tactus: schaf voordelig een nieuwe elektrische fiets, computer, telefoon of tablet aan of sport met korting.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Wil je eerst meer weten? Neem dan gerust contact op met Jet Jacobs, manager, tel.nr. 06 - 109 521 69. Zij vertelt je er graag meer over.

Type Vacature
Intern nummer 371
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Omnizorg, locatie Apeldoorn
Postcode 7311NT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Susanne Kogelman, cliëntmanager, via 06 - 227 016 28.
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige SPV
Publicatiedatum 14-09-2020
Ingangsdatum 14 september 2020
Reageer voor 29-09-2020
Nummer 54737
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg