CLUSTERMANAGER OUDER EN KIND LOCATIES REGIO TWENTE
Ambiq

Functieomschrijving

Wil jij als manager een bijdrage leveren aan onze ouder- en kind behandeling?

Dan is dit de vacature voor jou!

Wij zoeken een bevlogen manager die enthousiast wordt van het samenwerken met deskundige teams en mag bijdragen aan de ontwikkelingen in deze teams ten behoeve van de behandeling van ouders en kinderen in een dynamische en fijne werkomgeving.

Wat wij bieden? Bevlogen en deskundige medewerkers, een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, een informele werksfeer en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Elke dag is anders.

Je wordt clustermanager van het ouder en kind cluster in de regio Twente. Je bent integraal verantwoordelijk. Dit cluster bestaat uit de Ouder- en Kind Behandellocatie en het Ouder en Kind Trainingshuis in Almelo, het Ouder- en Kind Centrum in Enschede en de baby IOG (Intensieve Orthopedagogische Gezinsbehandeling). De ouder en kind behandellocaties betreffen een intramurale setting. De baby-IOG is ambulant. Uiteraard wordt er met elkaar samengewerkt om onze cliënten de juiste hulp te geven.

En dit ga je doen

Samen met een gedragswetenschapper vorm je een "tandem" voor de teams. Als clustermanager geef je leiding aan zelfstandig werkende teams waarbij je teams en individuele medewerkers op een coachende manier helpt om de regie op hun eigen werk te nemen. Vanzelfsprekend is de cliënt-hulpvraag bepalend in je benadering.

Je bent gericht op samenwerking met je collega’s en werkt vanuit de overtuiging dat jullie elkaar kunnen versterken om onze cliënten de best mogelijke hulp te bieden.

Netwerken is een belangrijk onderdeel in je functie, Ambiq is aangesloten bij het IMH netwerk, daarnaast participeren wij in verschillende projecten rondom ouder/kind ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld “nu niet zwanger”. Als clustermanager ben je, samen met de gedragswetenschapper, in het netwerk de vertegenwoordiging van Ambiq en vertaal je kansen en mogelijkheden door in de bestaande behandelingen. Samenwerking met consultatiebureaus, GGD’s, gemeentes en organisaties die zich richten op de ontwikkelingen van het jonge kind zijn daarin onze samenwerkingspartners.

Ook richt je je op relevante interne en externe ontwikkelingen en ga je hier (pro)actief mee aan de slag. Je bent in staat om zelfstandig vorm en inhoud te geven aan het tactisch/operationele beleid van je cluster en je levert input voor het strategische beleid van de RVE Twente van Ambiq.

 

 

Functie eisen

Ben jij:
- Betrokken
- Vakkundig
- Toekomstgericht

En heb jij:

Een relevante (management)opleiding op HBO niveau en je jezelf verder ontwikkeld tot HBO+ werk- en denkniveau.

En ben je in staat

Te ondernemen en buiten de kaders in oplossingen te denken?

En ben je in hart en nieren een netwerker en beschik je  over leidinggevende vaardigheden?

Solliciteer dan op deze functie! 

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in FWG 60 van de CAO Gehandicaptenzorg. Dit is maximaal  € 4.905,-- bruto per maand bij 36 uur per week. 

Bijzonderheden

Ambiq is specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Een referentiecheck en het kunnen overhandigen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw H.M. ter Pelle, directeur RVE Twente, tel.: 088 - 7776000 (algemene informatie: www.ambiq.nl)
Functie(s) Manager overig hoger kader
Manager overig midden kader
Publicatiedatum 20-06-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-07-2022
Nummer 111869
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq