Coach & Coördinator (Leidinggevende Zorg)
Livio

Coach&Coördinator (leidinggevende Zorg)

Livio zoekt een daadkrachtige en enthousiaste Coach & Coördinator die leiding geeft aan de zorgteams, voor 36 uur per week.

“Never a dull moment” bij Livio! Ouderenzorg is continu in beweging, elke cliënt is uniek. Waardevolle en persoonsgerichte zorg gericht op wat wel kan: meer leefplezier! Dat is waar Livio voor gaat. 

Als Coach & Coördinator bij Livio ga jij je primair bezighouden met het situationeel leidinggeven en coachen van teams naar professioneel samenwerken. Het gaat hierbij om 6 tot 8 zorgteams, met een totale span of care van zo'n 80 medewerkers. Je vertrekpunt is vertrouwen in het vakmanschap en de professionaliteit van de medewerker. Afhankelijk van de situatie weet je sturend op te treden. Jij bent iemand die in staat is mensen zaken te laten inzien om zelf tot een oplossing te laten komen. 

Je denkt en handelt vanuit het perspectief van de cliënt. Daarbij is het belangrijk dat jij goed weet wat cliëntgericht denken en handelen inhoudt. Jij bent intrinsiek gemotiveerd in het ontwikkelen van mensen en je voelt je 100% verantwoordelijk voor je teams. 

Ben jij degene die mensen weet aan te zetten tot professioneel organiseren? En herken jij jezelf in de volgende kernwaarden: Toewijding, professionaliteit en verantwoordelijkheid? Dan is het een match! Want dat is Livio. En zó zijn de mensen die bij ons werken.

 

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Livio gaat uit van eigen regie van de cliënt vanuit een wijkgerichte benadering en in alle opzichten toegankelijk voor de cliënt.

 

Wat ga je doen :

 • Je geeft situationeel leiding en coacht teams in hun ontwikkeling naar maximale eigen regie;
 • Je bevordert adequate communicatie, informatie en besluitvorming binnen de teams;
 • Je adviseert de RVE-manager gevraagd en ongevraagd over beleidsrelevante zaken;
 • Je zorgt voor een herkenbare positie voor de locatie of wijkteam(s); 
 • Je bent resultaatverantwoordelijk voor de volgende vier kaders binnen jouw teams: cliënt, medewerker, bedrijfsvoering en kwaliteit en rapporteert hierover naar de RVE-manager;
 • Je faciliteert de innovatie van zorg- en dienstverlening en coacht het team daarin;
 • Je bewaakt de deskundigheid (bevordering) van de medewerkers uit je teams.

Functie eisen

Wat breng je mee

 • Afgeronde bacheloropleiding op HBO niveau die aansluit bij de functie;
 • Ervaring in de zorg en affiniteit met ouderenzorg;
 • Ruime kennis en ervaring met leiding geven en coachingsvaardigheden;
 • Oog voor de grote lijn, zonder details uit het oog te verliezen;
 • Kennis van bedrijfsvoering op bijvoorbeeld financieel/economische vlak;
 • Methodisch/projectmatig werken;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

En natuurlijk beschik je over de volgende competenties: overtuigingskracht, inspirator, conflicthantering, teamplayer.

Inschaling

Wat krijg je 

 • Salaris van maximaal € 4.744.40  op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 60 (inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Een leuke functie voor 36 uur in een dynamische organisatie;
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar een contract  voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren op basis van full-time dienstverband;
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen, fitness abonnementen en nog veel meer;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Livio draagt zorg voor de kosten.

Word jij enthousiast en ben jij gedreven (net als wij) om de zorg beter te maken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan tot en met 7 maart 2021. Ten behoeve van de voorselectie zullen kennismakingsgesprekken van ongeveer 15 minuten worden gepland op woensdag 10 maart 2021.

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 22-02-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 08-03-2021
Nummer 57850
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio