Coach&Coördinator (Leidinggevende Zorg) Zorg en Verblijf
Livio

Functieomschrijving

Livio zoekt een daadkrachtige en enthousiaste Coach & Coördinator die leiding geeft aan de zorgteams op locatie Cromhoff Enschede, voor 36 uur per week.

“Never a dull moment” bij Livio! Ouderenzorg is continu in beweging, elke cliënt is uniek. Waardevolle en persoonsgerichte zorg gericht op wat wel kan: meer leefplezier! Dat is waar Livio voor gaat.

Als Coach & Coördinator binnen de RVE Zorg en Verblijf van Livio ben je integraal verantwoordelijk voor enkele zorg teams. Je gaat je primair bezighouden met het situationeel leidinggeven en coachen van teams en hun verdere ontwikkeling naar professioneel samenwerken Het gaat hierbij om een totale span of care van zo'n 80 medewerkers. Je vertrekpunt is vertrouwen in het vakmanschap en de professionaliteit van de medewerker. Ons motto is coachen waar het kan, sturen waar nodig, dit is uiteraard afhankelijk van de situatie.

Je denkt en handelt altijd vanuit het perspectief van de cliënt. Daarbij is het belangrijk dat jij goed weet wat cliëntgericht denken en handelen inhoudt. Jij bent intrinsiek gemotiveerd in het ontwikkelen van mensen en je voelt je 100% verantwoordelijk voor je teams.

Je bent integraal verantwoordelijk voor de resultaten van je teams, zowel op medewerkerstevredenheid, kwaliteit van zorg als bedrijfskundig.

Ben jij degene die mensen weet aan te zetten tot professioneel organiseren? En herken jij jezelf in de volgende kernwaarden: Toewijding, professionaliteit en verantwoordelijkheid? Dan is het een match! Want dat is Livio. En zó zijn de mensen die bij ons werken.

Wie zijn wij?

Livio is werkzaam op het terrein van zorg, wonen en gezondheid. In hoofdzaak betreft dit zorg aan huis (verzorging, verpleging en begeleiding bij klanten thuis), verpleeghuiszorg en reguliere zorg in meer beschermde woonvormen, alsmede de zorg voor lichamelijk gehandicapten. Livio gaat uit van eigen regie van de cliënt vanuit een wijkgerichte benadering en in alle opzichten toegankelijk voor de cliënt.

Wat ga je doen :

 • Je geeft situationeel leiding en coacht teams in hun professionele ontwikkeling en samenwerking;
 • Je bevordert adequate communicatie, informatie en besluitvorming binnen de teams;
 • Je adviseert de RVE-manager gevraagd en ongevraagd over beleidsrelevante zaken;
 • Je zorgt voor een herkenbare positie voor de locatie;
 • Je bent resultaatverantwoordelijk voor de volgende vier kaders binnen jouw teams: cliënt, medewerker, bedrijfsvoering en kwaliteit;
 • Je faciliteert de innovatie van zorg- en dienstverlening en coacht het team daarin;
 • Je bewaakt de deskundigheid (bevordering) van de medewerkers uit je teams.

Functie eisen

Wat breng je mee:

 • Afgeronde bacheloropleiding op HBO niveau die aansluit bij de functie;
 • Affiniteit met ouderenzorg;
 • Ruime kennis en ervaring met situationeel leiding geven en coachingsvaardigheden;
 • Oog voor de grote lijn, zonder details uit het oog te verliezen;
 • Kennis van bedrijfsvoering op bijvoorbeeld financieel/economische vlak;
 • Methodisch/projectmatig werken;
 • Sterke communicatieve vaardigheden.

En natuurlijk beschik je over de volgende competenties: overtuigingskracht, inspirator, conflicthantering en ben je een teamplayer.

Inschaling

Wat krijg je?

 • Salaris van maximaal € 4.744.40 op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG 60 (inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Een uitdagende functie voor 36 uur in een dynamische organisatie;
 • Een contract voor de duur van 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt het dienstverband omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • 25 vakantiedagen met 35 extra bovenwettelijke uren op basis van full-time dienstverband;
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, kortingen op zorgverzekeraars, verzekeringen, fitness abonnementen en nog veel meer;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Livio draagt zorg voor de kosten.

Word jij enthousiast en ben jij gedreven (net als wij) om de zorg beter te maken? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dit kan tot en met 18 april 2021.

 

Informatie over de functie is te verkrijgen bij Nienke te Kulve, telefoonnummer 0657077633

 

De sollicitatiegesprekken staan gepland op 6 mei 2021

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 01-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-04-2021
Nummer 63189
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio