Coach grensoverschrijdend gedrag. TMZ breed.
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wil jij een actieve rol in het ondersteunen bij grensoverschrijdend gedrag? Kun jij een bijdrage leveren aan beleidsontwikkeling omtrent veiligheid? Weet jij het beleid te vertalen naar de praktijk en duidelijk over te brengen op anderen? Wij kijken dan uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek.

Wat wil jíj?

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Net als in de maatschappij ervaren we binnen TMZ dat grensoverschrijdend gedrag toeneemt. Als organisatie hebben we een veilige werk- en woonomgeving hoog in het vaandel staan. Vanwege verschuiving binnen het team ARBO is ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de functie van coach grensoverschrijdend gedrag. Om het gezamenlijke doel te bereiken is een goede en nauwe samenwerking met de huidige coach grensoverschrijdend gedrag een belangrijke voorwaarde voor succes.

Regio:                                                    TMZ breed
Aantal uur per week:                    28 uur (in overleg)

Jij wordt als coach grensoverschrijdend gedrag onderdeel van de afdeling Mens en Organisatie (M&O) die naast de Manager M&O uit verschillende teams bestaat: HRM, Recruitment, Kwaliteit, Projectmanagement, ARBO, Leren & Ontwikkelen (L&O) en PR & Communicatie.

Zie jij het voor je?

Trainen en inspireren
Als coach grensoverschrijdend gedrag geef jij weerbaarheid trainingen en vertaal jij het beleid omtrent grensoverschrijdend gedrag naar de praktijk. Met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen zorg je voor de nodige luchtigheid binnen soms zware onderwerpen. Zo weet jij de medewerkers te inspireren en hun aandacht vast te houden. Jij wint waar nodig hun vertrouwen door actief te luisteren en houdt tijdens de trainingen en de vervolgstappen de touwtjes in handen. Kunnen omgaan met ad hoc situaties.

Coaching en advisering
De ontwikkelingen en beschikbare documentatie rondom grensoverschrijdend gedrag houd jij continue bij. Op deze wijze ben je op de hoogte van actuele zaken en situaties. Deze kennis deel jij met leidinggevenden en medewerkers en coacht, begeleidt en adviseert hen gevraagd en ongevraagd en zet waar nodig interventies in. Jij biedt nazorg aan teams of individuele medewerkers en signaleert afwijkingen of knelpunten en draagt oplossingen aan. Jij informeert en adviseert het management actief over vraagstukken omtrent veiligheid en grensoverschrijdend gedrag.

Beleid en ontwikkeling
Jij ontwikkelt en implementeert scholingen en interventiemethoden gericht op het verminderen van grensoverschrijdend gedrag. Relevante in- en externe ontwikkelingen beoordeel je op mogelijke consequenties voor de organisatie en doet beleidsvoorstellen indien nodig. Je bewaakt wet- en regelgeving en vertaalt deze naar richtlijnen en protocollen en ondersteunt leidinggevenden bij de naleving ervan in de praktijk.

Wat staat er tegenover?

 • Een loopbaan bij een organisatie die ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar jij jezelf mag zijn;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor gezondheid en vitaliteit;
 • Een organisatie die actief investeert in Technologie en Innovatie en waar jij praktisch wordt ondersteund in het (verder) ontwikkelen van jouw digitale vaardigheden;
 • Salaris FWG 50 (max. € 4.061,27 bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • HBO diploma, bij voorkeur richting Social Work;
 • Kennis van de organisatie en de visie van TMZ is een pré;
 • Kennis en kunde om zowel visie als ook beleid te vertalen naar de praktijk;
 • Adviserende capaciteiten met een actief luisterend oor;
 • Affiniteit met het omgaan met grensoverschrijdend gedrag;
 • Empathisch vermogen en goede sociale- en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Gezonde portie humor en relativeringsvermogen;
 • Zelfstandig en onder druk kunnen werken;
 • Stressbestendig en snel kunnen schakelen.

Nu jij!

Coaches spelen een actieve rol bij het omgaan met ontwikkelingen. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de werkzaamheden? Neem contact op via 0900 – 2 453 453 en vraag naar Wendy Oudejans (coach grensoverschrijdend gedrag).
 • Weet jij al zeker dat jij het team wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button (vóór 3 april 2023). Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Gesprekken vinden aansluitend plaats in overleg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer RE170
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 30-03-2023
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-04-2023
Nummer 118538

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)