Coach woonzorg
ZorgAccent

Functieomschrijving

Coachen, stimuleren, motiveren, ondersteunen en begeleiden van teams in de zelfsturing.

Wij zoeken twee coaches woonzorg voor minimaal 32 uur per week.

Binnen de woonzorg werk je als 1 van de vijf coaches voor gemiddeld 15 tot 20 teams waarbij je de teams stimuleert en coacht in de zelfsturing volgens de Rijnlandse principes en in het werken volgens onze visie ‘Net als thuis’. Je bent onderdeel van de groep ‘helpers’ die ieder op zijn eigen vakgebied de teams ondersteunt. Je bent als coach de vraagbaak voor teams en individuele medewerkers op het gebied van zelfsturing, samenwerking, communicatie en vergadertechnieken en je stimuleert de teams in hun probleemoplossend vermogen en het werken volgens de visie van ZorgAccent.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die gelooft in onze visie op zorg waarbij vertrouwen, vakmanschap, zelfsturing en klein en simpel organiseren de belangrijkste ingrediënten zijn.
Zelfsturing is een middel en geen doel op zich en dit betekent dat de verantwoordelijkheid ligt bij de professional op ieder niveau en bij de teams.

Je bent inspirerend, vindingrijk, betrokken, laagdrempelig, communicatief sterk en tactvol, betrouwbaar en je beschikt over een gezonde dosis zelfreflectie. Jij weet als geen ander de balans te vinden tussen:
• het stimuleren van de zelfsturing en de helpende hand bieden waar nodig zonder het eigenaarschap van de teams uit het oog te verliezen
• nieuwsgierig zijn zonder je teveel ergens mee te bemoeien
• daadkrachtig zijn en toch op de achtergrond kunnen blijven en je niet op dringen
• creatief zijn en de teams de oplossingen te laten bedenken
• de kaders waarbinnen de teams opereren en de speelruimte die ze daarin hebben
• gevraagd en ongevraagd adviseren, zowel richting teams als richting directeur woonzorg of collega helpers
• Enige kennis over de ouderenzorg en doelgroepen binnen de woonzorg is een pré.

Kortom: je bezit duidelijke aantoonbare team-coachende vaardigheden, waardoor jij diegene bent waarbij het team aanklopt. Je bezit HBO werk en denkniveau, met bij voorkeur een achtergrond in/of affiniteit met de ouderenzorg. Ook begeleid je individuele medewerkers die langdurig moeten verzuimen, volgens onze visie en het gedragsmodel van Falke en Verbaan.

Inschaling

Een dienstverband van minimaal 32 uur, in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 55 van de CAO VVT. Wij bieden je een uitdagende functie binnen een leuke, dynamische organisatie waar de vele ontwikkelingen geen dag het zelfde maken.

Binnen de woonzorg werk je als 1 van de vijf coaches voor gemiddeld 15 tot 20 teams waarbij je de teams stimuleert en coacht in de zelfsturing volgens de Rijnlandse principes en in het werken volgens onze visie ‘Net als thuis’.

 

Bijzonderheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met
• Ina Kerkdijk, directeur woonzorg
• Wouter-Dirk de Jong, coach Woonzorg
Via telefoonnummer 0548-688000 of via de emailadressen: i.kerkdijk@zorgaccent.nl of w.dejong@zorgaccent.nl .

Geïnteresseerd?
Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, kun je vóór 20 juni ‘21 via de button "direct solliciteren" verzenden.

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/coach-woonzorg/

- Gesprekken vinden plaats op maandag 28 juni ’s middags of dinsdag 29 juni ‘s ochtend

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Zorgmanager
Publicatiedatum 08-06-2021
Ingangsdatum 08-06-21
Reageer voor 20-06-2021
Nummer 68868
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent