Coachende Verpleegkundige Niveau 4/5, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Zou jij graag een coördinerende en coachende rol willen?
 • Heb jij werkervaring als Verpleegkundige?
 • Heb jij ervaring met coachen van een team?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners en stelt het zorg- leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Je hebt veel contacten met familie, collega’s, specialisten en externe zorgprofessionals. Je staat er dus nooit alleen voor. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de cliënt een waardevol leven kan leiden. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen ben je ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder ontwikkelen van elkaars talenten. Jij bent onderdeel van een team met verzorgenden en helpenden. Door je coachende stijl van communiceren kun jij ervoor zorgen dat we het beste uit elkaar en de kwaliteit van zorg halen! Natuurlijk houd jij je ook bezig met aandachtsvelden waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent. Ook daarmee lever jij continue een bijdrage aan het verbeteren van onze zorg.

Naast bovengenoemde taken houd jij je intensief bezig met de ontwikkeling van het team waarin je werkt. Je signaleert de knelpunten en ontwikkelbehoefte en maakt samen met de Manager Zorg een plan hoe je het team kan ondersteunen in groei, samenwerking en communicatie. Je neemt het team mee in het plan dat jullie gezamenlijk tot uitvoer brengen. De resultaten evalueer je met het team én de Manager Zorg. We zien graag dat iemand flexibel inzetbaar is en op den duur bereidt is om de opgedane kennis en ervaring vervolgens met jouw kwaliteiten te gaan delen met een volgend team.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding 4 of 5
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen
 • Je glas is altijd half vol en ziet kansen en mogelijkheden
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig
 • Je hebt voldoende coachende vaardigheden en ervaring
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling.

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om écht van betekenis te zijn voor iemand
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg & Welzijn.
 • Je gaat samenwerken in een team met gemotiveerde collegiale zorgprofessionals
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: https://www.carintreggeland.nl/Carintreggeland/Ledenservice/De-Ledenservice

Interesse?

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-176
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Petra Oude Egbrink tel.: 06-34349952
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 06-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Nummer 55206

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland